Íme a péntek reggeli hírösszefoglalónk!

Az OnlyFans sztár egy év múlva már az oltár előtt állna

Molnár Anikó, aki a Való Világban szerzett hírnevet, most élete új szakaszában jár. Bár a karrierje iránti elkötelezettség jellemzi, a szívében hatalmas helyet kapott a vágy egy igazán mély és értékes kapcsolatra. Anikó bevallása szerint bár rengeteg udvarlótól kap meghívásokat, akár kávézásra vagy wellness hétvégére, ő magasabbra teszi a lécet: az internetes ismerkedéstől óvakodik, és arra vágyik, hogy személyesen, valódi érzelmek által vezérelve találjon rá a szerelmére.

„Az élet nem csak a munkáról szól; szeretném, ha egy év múlva már jegygyűrű lenne az ujjamon” – osztotta meg Anikó, aki egy olyan társra vágyik, aki elfogadja őt mindenestül, beleértve az OnlyFans tevékenységét is. Anikó őszinte: mindenki múlttal és történettel érkezik egy kapcsolatba, ő pedig kész elfogadni mások „csomagját", amennyiben őt is ugyanilyen nyitottsággal és elfogadással kezelik.

A Való Világ egykori sztárja kiemelte, hogy sokan vannak, akik állítólag támogatnák a karrierjét egy kapcsolat keretein belül, ő távolságot tart az ilyen férfiaktól. 

Az OnlyFans-en szerzett sikerei Anikót megerősítették abban, hogy jó úton jár. Elmondása szerint bár kezdetben bizonytalan volt, a pozitív visszajelzések és a mellette álló emberek gyorsan megszilárdították benne a hitet, hogy képes valami újat és izgalmasat létrehozni. 

Kicsit úgy éreztem, mintha az utolsó filléremmel tettem volna egy nagy tétet, és végül nyertem

– meséli Anikó, aki most egy újabb nagy tét felé nyit: egy szerető és elfogadó partner felé, akivel megoszthatja életét és sikereit.

Curtis gyászol

Egy mélyen megrendítő történetet árult el Curtis, a közkedvelt rapper, aki múlt héten veszítette el barátját, Baczó Tamást. 

A barátja nemrég, egy tűzvészben vesztette életét, amikor megpróbálta megmenteni a kutyáit. A tragédia január 29-én történt Tamás újpalotai lakásában, ahol a lángok elől próbálta kimenekíteni az állatait. Egyiküket sikerült is az ablakon keresztül biztonságba helyeznie, de sajnos a többi kutya nem élte túl a tüzet.

Curtis az RTL Fókuszban szólalt meg: „Már csak a falak álltak. Minden koromfekete volt." 

Tamás a ház második emeletén aludt, amikor arra ébredt, hogy az alsó szint lángokban áll. Bár próbált menekülni, és az utolsó pillanatban kiugrott az ablakon, már túl késő volt. A tűz 50 százalékán égette meg a testét, és bár a kórházban mindenki megpróbálta megmenteni, nem tudták visszahozni az életbe. Curtis mély fájdalommal emlékezett vissza: 

Ha előbb magára gondolt volna, talán nem égett volna meg ennyire!

A rapper elmondta, milyen szoros barátság fűzte őket gyerekkoruk óta, és hogy Tamás épp a 30. születésnapját ünnepelte volna. Curtis beszámolt a közelmúltban tett kárpátaljai útjáról is, ahol a helyi magyaroknak próbált segíteni, de most minden gondolata és szíve Tamás és az ő tragédiája körül forog. 

„Nagyon hiányzik. Mindig is az Újpestet szerettük. Most már az égen szurkol tovább nekünk" – mondta Curtis.

Wolf Kati mesélt a válás utáni nehéz időszakról

Wolf Kati, az énekesnő és X-Faktor egykori mentora, nem hagyta, hogy a válása befolyásolja az életét. A válásuk ellenére volt férjével továbbra is együttműködnek a gyermeknevelés terén. Az énekesnő a Meglepetés magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogyan talált erőt a barátnői támogatásában és hogyan változtatta meg a külső megjelenését is, például azzal, hogy levágatta a haját.

Az énekesnő őszintén beszélt a közelmúltról és a barátairól: „Sikerült megtartanom a több évtizedes barátságaimat. Büszke vagyok arra, hogy a barátnőim csodás, okos, tevékeny hétköznapi nők." 

Az énekesnő bíztatja az egyedülálló nőket, hogy ne adják fel, és gondoskodjanak a testük-lelkük jóllétéről. Nem csak az esetleges új partner miatt, hanem önmagukért. 

Megérdemeljük, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben

– hangsúlyozta Wolf Kati.

Néhány hónappal ezelőtt az énekesnő nyíltan beszélt arról is, hogy készen áll egy új szerelemre, de egyértelművé tette, hogy korban hozzáillő, érett férfiak iránt érdeklődik.

„Nem egy huszonévessel akarok összejönni. A korombeli férfiak már más értékeket keresnek egy nőben" – mondta Kati, hozzátéve, hogy ő maga sem keres „friss húst", hanem valódi, mélyebb értékeket egy kapcsolatban.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: Ancsin Gábor / Velvet)