Stana Alexandra és Lissák Laura megmutatták, hogyan kell igazán felforrósítani a hangulatot pár dögös fotóval.

Stana Alexandra, a szuperdögös táncosnő, aki nem restellte megosztani velünk, hogyan is néz ki, amikor ő és táncpartnerének, Lissák Laurának beindul a buli-mód. A két csaj nem aprózta el, Instagramon keresztül villantották meg, milyen is, amikor ők állnak a reflektorfényben.

Alexandra „Showtime” címkével osztotta meg a fotót, szóval tuti, hogy valami nagyon menő fellépésen lehettek. A követők megőrültek értük, ömlenek a szívecskék és a „Wow, ti vagytok a legjobbak!" típusú kommentek. Egy szerencsés rajongó, aki élőben is csodálhatta őket, a következő köszönő üzenetet írta a lányoknak: 

Nagyon jók voltatok, köszönöm az élményt!

De Stana nem csak a színpadon hozza a formáját. Egy friss interjúban bevallotta, hogy nem volt mindig ennyire egyértelmű számára a táncos pálya. Elgondolkodott a pszichológia tanulmányokon is, de végül úgy döntött, a tánc az, ami igazán hozzá tartozik. 

„Táncolni nem fogok tudni örökké" – mondta, és hát, igaza van! Most pedig már táncpedagógusként is tolja.

És hogy bírja a hirtelen jött hírnevet? Alexandra szerint még mindig hihetetlen számára, ha valaki közös szelfit akar vele. 

Ugyanaz a lány vagyok, mint régen

– teszi hozzá, ami megmutatja, hogy a lány lábai szilárdan a földön maradtak. Az ismertség jó dolog, de Alexandra szerint minden a rajongóknak köszönhető, akik nélkül nem lenne ott, ahol most.

Szóval, Stana Alexandra és Laura újra bebizonyították, hogy a tánc és az Instagram együtt verhetetlen kombó. A következő fellépésüket már alig várjuk!

(Borítókép: Stana Alexandra. Fotó: TV2)