Szabó Zsófi, a népszerű műsorvezető rövid szünet után tér vissza a televíziózás világába, ahol a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának lesz az új műsorvezetője.

Nem kellett sokáig várni Szabó Zsófi visszatérésére. A Blikk által megszellőztetett hírek szerint a műsorvezető ismét a TV2 stábjához csatlakozik, ahol nem is akármilyen feladatra vállalkozik: a népszerű reggeli műsor, a Mokka új arcaként tér vissza a képernyőkre. Ezen felül úgy tűnik, több produkcióban is számíthatnak majd rá.

Egy bennfentes forrás megerősítette, hogy Szabó Zsófi neve több műsorral kapcsolatban is felmerült az elmúlt hetekben, ám a Mokka műsorvezetői felkérésre a napokban került sor. Bár a TV2 hivatalosan még nem erősítette meg az információt, a csatorna sajtóosztályától érkezett meglepő válasz egy meghívó formájában, amely a Házasság első látásra című műsor sajtóeseményére invitálja a sajtó munkatársait, ahol állításuk szerint minden kérdésre választ kapnak.

Szabó Zsófi visszatérése különösen érdekes, tekintve, hogy a műsorvezető nemrég még egészen más karrierútról beszélt. Januárban megosztotta követőivel, hogy nem ragaszkodik mindenáron a televíziózás világához, hanem értékrendje szerint ez csupán egy kiegészítő eleme életének, mellyel párhuzamosan törekszik egy stabil munkahely megtartására is. 

16 éve vagyok munkavállaló és tíz éve vezetem a cégeimet. Most tartok egy kis szünetet, de azon vagyok, hogy a lehető legjobban alakuljon a jövőm

– írta egy rajongói kérdésre válaszolva. Hozzátette, hogy jól érzi magát, kiegyensúlyozott, és igyekszik tudatosan élni a mindennapjait.

Szabó Zsófi, aki kilenc év után tavaly decemberben hagyta el az RTL-t, hogy új kihívásokat keressen, úgy tűnik, régi-új otthonra lelt a TV2-nél.

A műsorvezetőt a magyar közönség először 2009-ben ismerhette meg, amikor a Jóban Rosszban című szappanoperában tűnt fel Betty Tanakis szerepében. Bár a sorozatból való távozása óta inkább a műsorvezetés felé orientálódott, sokan még mindig emlékeznek a karakterére. Az új fejezet ígéretesnek tűnik Szabó Zsófi számára, aki ismét bebizonyíthatja tehetségét a TV2 reggeli műsorának élén.

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó: Kaszás Tamás / Index)