Iszak Eszter, a TV2 kedvelt műsorvezetője, a Mokka adásában osztotta meg először a nyilvánossággal, hogy várandós és már a negyedik hónapban jár. A baba nemét egyelőre titokban tartják egy későbbi meglepetéses bulira.

Iszak Eszter

Iszak Eszter, aki a reggeli órákat a TV2 nézőivel tölti a Mokka műsorvezetőjeként, most saját örömhírével szolgált a reggeli kávé mellé. A műsorban először tárta a nagyközönség elé, hogy élete új szakaszába lépett: hamarosan édesanya lesz. A bejelentés előző nap, késő délután történt, amikor Iszak Eszter és férje, Gyurta Dani a közösségi médián keresztül osztották meg a boldog hírt.

A műsorban Iszak Eszti részletekbe menően mesélt a várandósságáról.

A 16. hetet már magam mögött hagyva, most a 16. és a 17. hét közötti időszakban járok

– árulta el Iszak Eszter, jelezve, hogy már a negyedik hónapban van. A baba neméről még nem esett szó; a pár úgy döntött, hogy ezt a titkot még egy kicsit őrzik, és egy későbbi „gender reveal” bulin szeretnék felfedni.

Iszak Eszter sugárzó boldogsággal mesélt arról, hogy nagyszerűen érzi magát, és eddig nagyon jól viselte a terhességet. A műsorban Istenes László, Eszti műsorvezetőtársa is gratulált neki, megjegyezve, hogy már voltak jelei a várandósságnak, amit a kollégák és a nézők is észrevettek.

Voltak, akik már hetekkel, sőt egy hónappal ezelőtt is sejtették

– mondta Istenes László, mire Iszak Eszter hozzátette, hogy bár ő maga nem látja a változást nap mint nap, a nézők szerint az arca kissé pufibbá vált.

Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő harmadik gyermekének születése után többször is hangoztatta, hogy nincs megelégedve alakjával, így tavaly nyáron ismét elkezdett edzeni. Most a kamerák előtt vallott őszintén fizikai és lelki állapotáról.

Jelenleg még én is tanulom, hogy elfogadjam magam, de ha valami nem megy azonnal, csak szépen lassan attól még nem adom fel

– fogalmazott Kulcsár Edina, aki bevallotta számtalan sértő üzenetet kap a közösségi oldalakon alakja miatt, de kihangsúlyozta, hogy tisztában van azzal, hogy nem szabad másokhoz hasonlítani magunkat, hiszen sosem tudni, hogy a háttérben kinek-mi befolyásolhatja a fogyását, de mindig lesznek olyanok, akik lehúzzák, vagy negatív véleménnyel vannak róla, de nem foglalkozik velük, mivel úgy gondolja, pont azért csinálják, mert ők sosem kaptak kellő támogatást.

„Amikor egy újdonsült édesanyát kritizálnak a kinézetével kapcsolatban, az szerintem egy olyan dolog, amivel kell foglalkozni, mert nagyon sokan rosszul érzik magukat a bőrükben és nem 6 hét után, miután megszülték a gyermeküket, hanem akár egy 1 év után is, mert nem mindenkiről olvadnak a kilók” – mondta el Kulcsár Edina.

 Kökény Dániel

Kökény Dániel édesanyja és édesapja nélkül nőtt föl, ugyanis elhagyták a szülei. A 19 éves fiú ennek ellenére a Sztárban sztár leszek 10 millió forintos fődíját arra szeretné fordítani, hogy családja boldog legyen.

„A Sztárban Sztár leszek műsor teljesen megváltoztatta az életemet. Tehát nekem onnantól kezdve egy kiindulópont volt egyenesen, ahogy említettem nekem az egy nagyon nagy tanulás volt, az utcán még mindig megismernek és nagyon sokan kérnek fotókat” – mondta el Kökény Dániel, aki 2022-ben nyerte el az ország legsokoldalúbb előadójának járó díjat.

A műsor után a fiatal tehetség legnagyobb támasza egykori versenytársa, Szirtes Dávid lett, akivel hasonló életutat jártak be.

A műsor után annyiban változott a családi körülményem, hogy anyukámmal felvettem a kapcsolatot

– árulta el a műsor harmadik évadának győztese, aki szeretne példát mutatni azoknak a fiataloknak, akik eddig féltek kilépni a sötétségből, ezzel is arra szeretné inspirálni őket, hogy nincs lehetetlen és az álmok valósággá válhatnak.

(Borítókép: Iszak Eszti. Fotó: Velvet)