Tahi Tóth László és Kárászy Szilvia halálát követően kitört a háború a családon belül az örökségért.

A színész és felesége hagyatéka körül elszabadultak az indulatok, és úgy tűnik, a családi összefogás helyett most éppen a marakodásé a főszerep.

A két művész hagyatéka nem kis kincseket rejt: van itt balatoni nyaraló, belvárosi üzlethelyiség, meg egy budai lakás is, amit sokan szívesen birtokolnának. De itt jön a csavar: Kárászy Szilvia egy kézzel írt végrendeletben hagyta mindezt, csak hát a papíron a lakás helyett egy garázs szerepel. Na, ezen a ponton kezdődött el az igazi hercehurca.

Gábor, Tahi Tóth testvére szerint eleinte mindenki egyetértett abban, hogy csak egy elírás történt, de aztán a Kárászy-család megváltoztatta az álláspontját, és most már csak egy garázst akarnak odaadni. Gábor kiakadt: 

Ez tisztességtelen, minden erejükkel azon dolgoznak, hogy kisemmizzenek minket!

Szerinte egyértelmű, hogy Szilvia nem csak a garázst, hanem a lakást is nekik szánta.

De a helyzet ennél is bonyolultabb. Úgy hírlik, a Kárászy család mindent felkutatott, beleértve a balatoni nyaralót, ahol a széfet is feltörték, de a budai lakásba sem tudnak bejutni. Ott van minden, a díjak, festmények, személyes cuccok...

Elkeserítő, hogy idáig jutottunk!

– árulta el Gábor, aki reméli, hogy a hagyatéki tárgyaláson sikerül tisztázni a helyzetet.

Közben Kárászy Szilvia egyik unokatestvére, aki egyáltalán nem részese az örökségnek, azt állítja, hogy ő semmit sem tud a vitáról. Szerinte egyértelmű a végrendelet tartalma.

Szóval, bőven van itt dráma, és minden jel arra mutat, hogy a bíróságon fog eldőlni, ki mit visz haza az örökségből. 

(Borítókép: Tahi Tóth László. Fotó: Getty Images)