Erdőhegyi Brigitta, aki bár az interneten rengeteg elismerést kap, elutasítja az online társkeresést, hangsúlyozva a személyes találkozások fontosságát és az egészséges életmód melletti elkötelezettségét.

Bár Erdőhegyi Brigitta, aki még a negyvenes éveiben is elképesztő formában van, rengeteg bókot kap, őszintén bevallja: az internetes ismerkedés nem neki való. 

„A személyes találkozásokban hiszek, ott van igazán lehetőség mély kapcsolatok kialakítására" – mondta az énekesnő a GOBUDA Mallban nyílt új egészség- és szépségközpont egyik eseményén.

Erdőhegyi nem titkolja: bár figyel az egészségére, nem követ elvakultan minden trendet.

„Nem járok minden nap a konditerembe, és nem is diétázom szigorúan, de igyekszem egészségesen élni. Kerülöm a cukros italokat és a fehér kenyeret, viszont szeretem a csokoládét, és esténként is szoktam enni" – osztotta meg Brigitta, aki a mentális egészséget sem hanyagolja el: minden reggel fél órát meditál, hogy jól induljon a napja.

Az énekesnő kisugárzása magára vonzza a férfiak figyelmet, de ő maga óvatos az online térrel. 

Szeretem az internet pozitív oldalát, de tisztában vagyok a veszélyekkel is. Ezért döntöttem úgy, hogy nem veszek részt online társkeresésben.

Jobban szeretem a valóságban megismerni az embereket" – magyarázza Erdőhegyi, aki nyitott az új ismeretségekre, de csak ha valódi érzelmekről van szó.

(Borítókép: Erdőhegyi Brigitta. Fotó: Leave The Dark / Hell péter / Gacs Attila)