Tolvai Reni, az ismert magyar énekesnő ismét felkavarta a közösségi médiát egy merész, szexi fotóval, ahol egy szűk felsőben pózol, ami alig takarja hatalmas melleit, sőt, a mellbimbója is láthatóvá válik.

Az énekesnő közösségi média oldalain gyakran oszt meg magáról merész képeket. A legújabb fotó, amelyen túl kicsi felsője alig takarja testét, sokak szerint túllép egy határt, míg mások gyönyörűnek és szexinek találják az énekesnőt. 

A kép alatti kommentek többsége dicsérő, sokan méltatják az énekesnő bátorságát és azt, hogy mennyire jól néz ki. Azonban vannak, akik szerint Tolvai inkább tehetségével és dalaival kellene, hogy érvényesüljön, nem pedig a vetkőzéssel.

„Tolvai Reni egyre többet mutat magából, és bár nincs mit szégyellnie, sokan úgy vélik, jobban tenné, ha a zenei tehetségére koncentrálna, nem pedig a testére"  – mondta egy hozzászóló. Ezzel szemben mások védelmükbe veszik az énekesnőt, mondván, mindenki szabadon dönthet arról, hogyan fejezi ki magát és hogyan mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Tolvai Reni nem reagált közvetlenül a kritikákra, de korábbi nyilatkozataiban gyakran hangsúlyozta, hogy fontosnak tartja az önkifejezést, és nem hajlandó kompromisszumot kötni önmaga és művészete tekintetében. Az énekesnő karrierje során többször is bizonyította, hogy tehetséges énekesnő és előadóművész, aki nem fél megosztani a véleményét és megmutatni valódi énjét.

(Borítókép: Tolvai Reni. Fotó: Papajcsik Péter / Index)