Hírösszefoglalónkban még: Tóth Gabi majdnem egy évig pszichológushoz járt, Járai Máté terapeutát váltott, hogy fel tudja dolgozni a kirúgását.

Fodor Zsóka és Várkonyi András

A Barátok közt sztárjai Magdi anyus és Vili bácsi karakterét tették felejthetetlenné, legutóbb pedig az Örök a szerelem című darabbal járták az országot. A több mint 50 éves barátság azonban egyik pillanatról a másikra véget ért. A történteket mindkét fél másképp elevenítette fel. 

„Nem vesztünk össze. A 70-es évekre nyúlik vissza a munkakapcsolatunk. Megbeszéltük, hogy többet nem dolgozunk együtt, mindenki csinálja a saját dolgait” – zárta rövidre a témát a Blikk kérdésére Fodor Zsóka. Várkonyi András azonban jóval bőbeszédűbb volt és elárulta, hogy mi áll a kapcsolatuk megromlása mögött:

„Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek. Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem. Ez nem csak emberi probléma, hanem szakmai is” – mondta a színművész, aki szerint több százezer forintot bukott ezeken az estéken, ezért elhatározta, hogy többet nem dolgoznak együtt. 

Tóth Gabi

Az énekesnő a Mutasd Magad! című műsorban mesélt a magánéleti válságáról valamint, hogy sokáig úgy érezte, hogy összeroppan a megfelelési kényszertől.

„Erősen visszatért a pánikbetegségem… Nagyon durva történet. Nyilván jelezte a szervezetem, hogy nem vagyok egy boldog házasságban” – mesélte Tóth Gabi.

Elmondta azt is, hogy részt vett egy egyhetes rehabilitációs kúrán, ahol rengeteg vitamint, és támogatást kapott, majd kivizsgálták, ahol kiderült, hogy nincs egészségi problémája.

Majdnem egy évig pszichológushoz is járt, de mostanra sokkal jobban érzi magát.

Járai Máté

A Jászai Mari-díjas színész szerződését tavaly januárban nem hosszabbította meg az RTL Reggeli csapata, így a műsorvezetőt a hónap végén elküldték a csatornától. Járai sosem tagadta, hogy mindez nagyon rosszul érintette, nemrég azt is bevallotta, hogy pszichológussal is beszélt a témáról. 

„Nem kérdés, hogy fogok én még jó műsorokban szerepelni, és hívtak is már, de természetesen mindig és mindent jól átgondolok. És fontos, hogy ezt az időszakot, a nélkülözést hogyan dolgozom fel. Terapeutát váltottam, és ma már tudom, hogy a gyásszal foglalkozni kell, ráadásul negyvenfajta típusa van, amelyből a halál csak az egyik. Én most a munkahelyemet gyászolom, nekem ezek nyomnak ­rossz triggerpontokat a lelkemben, és talán éppen egy gyerekkori ­trauma miatt. Szóval nem is a címlapról szól ez nálam... Emellett képben vagyok a gyötrelmeimmel is, meg tudom azokat fogalmazni. Azaz csak ezekre a piros gombokra kell még jobban odafigyelnem” – mesélte a Storynak.

(Borítókép: Fodor Zsóka. Fotó: Szécsi István/Dívány)