Kökény Attilát a műsorban duettpartnere verte át. Az énekes arcára minden rá volt írva.

Kökény Attila

Az ismert énekesnek nem mindennapi meghökkentő pillanatot kellett átélnie a Mutasd a hangod! műsor vasárnapi adásában. A műsort követően a Mokka című műsorban mesélt róla, hogy miként esett áldozatul egy átverésnek. 

A duettpartnere, Kertész Annamária, aki valójában hastáncos, mindenkit átvert a stúdióban – Kökényt is.

Attila elmondta, hogy bár kezdettől fogva kedvelte Annamáriát, az átverés teljesen váratlanul érte, így nagyon ideges volt a színpadon. Annamária, aki egy bátor lépéssel mindenkit meglepett, bevallotta, hogy izgult, de úgy érezte, meg kell mutatnia, mire képes. Kökény Attila szerint ezek a pillanatok teszik igazán izgalmassá a tévéműsorokat, mert sosem tudod, mi történik a következő percben.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, a világ egyik legismertebb színésznője, 55 évesen is lenyűgözően néz ki, ami sokak számára rejtély. A Mokka adásában Dr. Kárász Tamás plasztikai sebész tárja fel, milyen szerepet játszanak ebben a genetikai tényezők és a finom plasztikai beavatkozások. A szakértő szerint Aniston orra, arca és melle esett át kisebb átalakításokon, amelyek a mai divatnak megfelelően hozzájárulnak, hogy a színésznő ennyire fiatalosan néz ki.

A szakértő azonban hangsúlyozza, hogy nem csak a beavatkozásnak köszönheti Aniston fiatalos megjelenését. Az alvás minősége, a helyes táplálkozás és egy stresszmentes életmód egyaránt fontos szerepet játszanak. 

Az egészséges életmód és a tudatos bőrápolás alapvető fontosságú

– mondja a doktor, hozzátéve, hogy a természetesség megőrzése nem a műtétek elutasítását jelenti, hanem azt, hogy nem visszük túlzásba őket.

A beszélgetés során Dr. Kárász kitért a 2024-es év divattrendjeire is, megjegyezve, hogy a menopauza idején jelentkező bőrproblémák kezelésére új eszközök állnak rendelkezésre, amelyek segíthetnek a lógó bőr elleni küzdelemben. 

„Az egészséges életmód a legfontosabb, de nem szabad megfeledkezni a szülés utáni vagy a menopauza idején szükséges beavatkozásokról sem" – zárja szavait a szakértő, kiemelve, hogy a szépségápolásban a modern technológiák és az ősi bölcsességek egyaránt helyet kapnak. 

Gábor Márkó és Hadas Alfréd

A Sztárban Sztár leszek! műsor korábbi tehetségei, Gábor Márkó és Hadas Alfréd, egy izgalmas új projektbe kezdtek, amely nem más, mint egy saját zenekar alapítása. Az ötlet egy korábbi, a műsorban bemutatott közös duettjük sikerén alapul, ami után eldöntötték, hogy hosszú távon is együtt szeretnének muzsikálni.

Márkó a Mokka adásában osztotta meg a kezdeményezés hátterét: 

Alapból volt egy együttműködésünk a műsorban, az nagyon ment. Már akkor megbeszéltük, csak ugye nagyon másban utazunk

Hadas Alfréd hozzátette, nem volt egyszerű feladat megtalálni azt a közös hangot, amelyben mindkét művész képes volt kifejezni magát, de végül sikerült egy olyan dalt megírni, amely már két évvel ezelőtt Márkó tollából született meg. Alfréd csak a rap részét írta át. 

A zenekar négy tagból áll, ebből hárman énekelnek, ami különleges sokszínűséget kölcsönöz nekik. Jelenleg még konkrét szerződések nincsenek, de már több megkeresés is érkezett hozzájuk. Alfréd kiemelte: 

Nem a siker és a pénz, hanem a zene szeretete tart össze minket, és ezt a lehetőséget kerestük, hogy a műfajok találkozzanak.

A projekt sikeressége esetén Márkó kész életmódváltásra is, bár hangsúlyozta, hogy elsősorban édesapaként szeretne megfelelni. 

(Borítókép: Kökény Attila. Fotó: Kaszás Tamás /Index)