Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Papp Henriett

Közel 50 évesen lett édesanya a Bestiák egykori sztárja, Honey, vagyis Papp Henriett. A volt énekesnő jelenleg Németországban él, ahol sikeres kozmetikus. 

„Közel ötvenéves voltam, így hát a férjemmel megegyeztünk: ez az utolsó esélyünk. Aztán hetekkel később elmentem az első ultrahangra... és meghallottuk a magzati szívhangot. A legszebb zene, amit életünkben hallottunk. El sem akartunk hinni, hogy hamarosan kisfiunk születik” – mesélte Papp a Meglepetés magazinnak. 

Végül a gyermekük a vártnál három hónappal előbb érkezett a világra, ezért a kisfiú hónapokat töltött inkubátorban. A szülők rettenetesen aggódtak a kis Matthiasért, de végül minden szerencsésen alakult: „A nap, amikor végre hazahozhattuk a kórházból, igazi örömünnep volt”. 

Tina Turner-emlékkoncert

Tóth Gabi mellett – aki Tóth Andit váltotta a főszerepben – számos hazai híresség is fellép a márciusi Tina Turner-emlékkoncerten. Kiszel Tünde arról számolt be, hogy a lánya, Hunyadi Donatella és tánctársa, Bődi Dénes is láthatók lesznek a show-ban. Nemrég pedig Király Linda az egy napig megnézhető Instagram-sztorijában tudatta a hírt, hogy szintén fellép. Rajta kívül ott lesz még: Árpa Attila, Veréb Tamás, Keresztes Ildikó, Polyák Rita, Fehér Adrienn és Erox Martini is – számolt be a Blikk.

Kerényi Miklós Máté

Egy bennfentes szerint Kerényi Miklós Máté váratlan távozása az Operettszínházból csak a jéghegy csúcsa: valójában szétesőben van a társulat a belsős informátor szerint – írja a Blikk. Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy Kerényi távozik az Operettből, azonban hosszas bejegyzésében nem kívánta részletezni, hogy pontosan mi áll a döntése mögött. 

Döntéseim okairól nem szeretnék beszélni 

– írta korábban a színész.

Az informátor azonban arról számolt be, hogy az utóbbi időben megváltozott a légkör a társulatban. Rossz hangulat uralkodik az intézményben, sokan szomorú arccal, gyomorgörccsel járnak be az elmúlt időszakban.

„Sorra állnak fel azok a kollégák, akikkel Máté is folyamatosan együtt dolgozott az évek hosszú során át. Nagyon sajnáljuk, hogy elmegy, de megértjük a döntését”

Egy másik kolléga is beszélt a napilapnak. Ő úgy véli, Kerényi Miklós Máté számára az is kellemetlen meglepetés volt, hogy Sándor Péter távozása után nem vehette át a szerepét az István, a királyban, hanem helyette az 53 éves Homonnay Zsolt került a címszerepbe. 

A Blikk információi szerint nem Kerényi az egyetlen, aki a távozik az Operettszínházból: Széles Flóra színésznő is búcsúzik az intézménytől, illetve Makláry László a színház egykori főzeneigazgatója úgyszintén, és további felmondások várhatók.

(Borítókép: Kerényi Miklós Máté. Fotó: Zih Zsolt/MTI)