A TV2 új műsorvezetője izgatottan várja a reggeli műsor vezetését, miközben büszkén képviseli a női csatornát és anyai szerepét helyezi előtérbe.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi, a népszerű műsorvezető, érzelmes vallomást tett a TV2 csatornáról, amelyet otthonának tekint és ahova most tíz év után tér vissza. „Mint nő, én teljesen helyén érzem magam, büszkén képviselem ezt a női csatornát" – mondta Zsófi, aki március 4-től kezdi meg munkáját a TV2 reggeli műsorában, Pachmann Péter oldalán.

A műsorvezető kiemelte, hogy bár izgul a Mokka műsorvezetése miatt és tart a koránkeléstől, alig várja, hogy új és régi kollégákkal dolgozhasson együtt. Zsófi, aki a TV2 nagyköveteként is tevékenykedik, hangsúlyozta, hogy anyai szerepe mellett büszke arra, hogy a csatornát képviselheti, és igyekszik gyermekét távol tartani a reflektorfénytől, hangsúlyozva:

Elsősorban anyuka, másodsorban műsorvezető vagyok!

Aurelio 

Aurelio, akit emberrablás és drogfogyasztás miatt ítéltek el, két év börtön után otthonában töltheti le büntetésének fennmaradó részét jó magaviseletért cserébe. A sztár, aki börtönbe vonulása után vált apává, most először láthatta kislányát. 

Felelős szülő szeretnék lenni!

– nyilatkozta Aurelio, aki közösségi oldalán már megosztott egy fényképet gyermekével, jelezve, hogy készen áll az apai szerepre. A feltételek szerint Aurelio szabadon mozoghat, csak arra kell ügyelnie, hogy ne kerüljön újra bajba.

 Pál Dénes

Pál Dénes, az énekes, aki a Szécsi Pál emlékkoncert előkészületei közepette van, hisz a sorsban és abban, hogy kapcsolata Szécsi Pállal nem véletlen. 

A karakter hangban is közel áll hozzám, dalait nagyszülei miatt ismertem meg gyermekként

– emlékezik vissza Dénes, akinek a Sztárban Sztár műsor adta meg azt az alkalmat, hogy Szécsi Pál bőrébe bújjon. 

A hasonlóság miatt sokan összekapcsolják őket, ami Dénes szerint sorsszerű: mindketten ugyanazon a napon születtek, és úgy érzi, ez a kapcsolódás tudat alatt erősíti. Ettől függetlenül az énekes a családi életét is igyekszik egyensúlyban tartani, két kisgyermekével és feleségével.

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)