Csuti üzletébe betörtek és jelentős anyagi kárt okoztak neki, miközben a biztonsági szolgálat tétlenül nézte; most az ellopott pénz után nyomoz.

Szabó András, azaz Csuti

Az ismert celeb, ma nem egy túl vidám történettel rukkolt elő a Mokka műsorában. Elmesélte, hogy valaki betört az üzletébe, és egy csomó pénzt elvittek onnan. 

„Hát, ez így elég ciki, főleg, hogy rengeteget fizetek a biztonságért, és a biztonságiak csak nézték a kamerán keresztül az egészet...” – panaszolta Csuti.

Az ismert celeb még mindig várja a válaszokat, hogy miért nem jött időben a rendőrség, és hogy miért nem tettek semmit azonnal. Az elkövetőt ugyan elkapták, de a pénzt, amit elloptak, már nem találják sehol.

Minden a felvételeken egyértelműen látszik. Nem tudunk mást tenni, még több kamerát fogunk felszerelni...

– mondta el a terveit Csuti.

Szabó Jennifer és Szabó Ádám

Szabó Jennifer, aki Ádám felesége, mostanában kapott hideget-meleget a netezőktől. Azt pletykálták róla, hogy csak a férje hátán akar feljebb jutni. Ez rendesen kikezdte Jennifer idegeit, főleg, hogy amúgy is küzdött önbizalomhiánnyal ebben az időben.

Fiatalabb koromban a kinézetemmel akartam kitűnni, de most már inkább a zenei tudásommal szeretnék Ádám mellé felnőni

– vallotta be őszintén Jennifer, aki éjjel-nappal gyakorol, hogy profi énekes legyen.

Ádám számára nem ismeretlen érzés, amit most a felesége átél, ahogy mondja, őt is érte már ez a vád. De nem hagyja magát, szívvel-lélekkel kiáll a felesége mellett. Együtt dobtak piacra egy friss dalt, ami éppen ezt a témát boncolgatja, sőt, klipet is forgattak hozzá. Így állnak ki közösen a negatív megjegyzésekkel szemben, zenéjükkel bebizonyítva, hogy a szerelem minden pletykát legyőz.

(Borítókép: Csuti. Fotó: Papajcsik Péter/Index)