Justin Timberlake és Cameron Diaz 2003 és 2007 között alkotott egy párt. A kapcsolatuk végét több probléma okozta, ám ezek között nagy szerepet játszott Diaz féltékenysége. Mint az nemrég kiderült, a színésznőnek volt oka a bizalmatlanságra.

Justin Timberlake közel négy évig alkotott egy párt Cameron Diazzal. Az egykori szerelmesek a Nickelodeon 2003-as Kids' Choice Awards díjátadóján találkoztak, ahol a színésznő nyújtotta át az énekesnek a Legjobb böfögésért járó elismerést. Ezek után randizni kezdtek, majd a kapcsolatuk 2007-ben ért véget, a hírek szerint számos okból kifolyólag. A szakításban ugyanakkor nagyban szerepet játszott Cameron Diaz féltékenysége, ami akkor csúcsosodott ki, amikor a What Goes Around…Comes Around című szám videóklipjében az énekes többször is megcsókolta és érzékien ölelgette Scarlett Johanssont.

Mint az nemrég kiderült, a színésznőnek alapvetően volt oka a féltékenységre, ugyanis egy DailyMailnek adott interjúban Zoe Gregory egykori Playboy-modell elárulta, hogy még Timberlake és Diaz kapcsolatának korai szakaszában félrelépett vele az énekes. A jelenleg 49 éves felnőttfilmes állítása szerint egy, a Playboy-villában tartott partin találkozott a sármos előadóval, akire azonnal szemet vetett. Bár eleinte Timberlake elutasította őt azzal, hogy Diazzal randizik, a nyuszilány rámutatott, hogy a színésznő nincs ott a partin, mire az énekes végül beadta a derekát.

„Nem akart nyápicnak tűnni, úgyhogy végül bementünk a telken található vízi barlangba, ahol mindketten levetkőztünk, Justin egészen alsónadrágig, aztán incselkedni kezdtünk” – elevenítette fel a pajzán emlékeket Gregory, ugyanakkor leszögezte, nem szexeltek az énekessel. „Pusztán” csók és petting történt kettejük között.

Justin Timberlake hűtlenségéről korábban is felröppentek hírek, legutóbb Britney Spears leplezte le az énekest a tavaly októberben megjelent The Woman in Me című könyvében azt állítva, hogy három évig tartó kapcsolatuk ideje alatt Timberlake többször is megcsalta őt, egy alkalommal egy ismert hírességgel.

Az énekesről egykor az a hír járta, hogy Nicole Appletonnal, az angol All Saints lányegyüttes tagjával lépett félre, amikor 2000-ben kiszúrták őket Timberlake londoni szállodája felé tartva.

Arról is cikkeztek egy időben, hogy Spears egy alkalommal féltékenységi rohamot kapott, amikor Timberlake ágyában találta Tonya Mitchellt, aki feltörekvő énekesnőként az előadó ’N Sync nevű együttesének egyik előzenekarában énekelt. Mindezek után Timberlake egy üzenetben szakított Spears-szel, miután kiderült, hogy az énekesnő is félrelépett Wade Robson koreográfussal. A történtek nem tartották vissza a Lopott idő című film sztárját attól, hogy a későbbiekben hasonlóan kellemetlen helyzetekbe kerüljön: a Diazzal való szakítását követően csupán néhány héttel már Jessica Biellel látták enyelegni a 2007-es Golden Globe-partin, amiből Diaz arra következtetett, hogy az énekes vele is csalhatta őt. A pletykák szerint aztán 2010-ben Biel mellett is félrelépett az énekes Olivia Munn színésznővel, ám ezt Timberlake nyíltan tagadta. Az akadályt leküzdve a Barátság extrákkal és a Hetedik mennyország sztárja végül összeházasodott és két közös gyerekük született.

2019-ben mindenkit meglepetésként ért a hír, miszerint Timberlake-et és Alisha Wainwrightot kézen fogva látták a Palmer című film forgatásának színfalai mögött.

Nem sokkal később Timberlake nyilvánosan elnézést kért az Instagramon. Azt írta: „Néhány hete megingott az ítélőképességem, de hogy tisztázzuk: semmi sem történt köztem és a kolleganőm között. Aznap éjjel sokat ittam és már bánom a viselkedésemet. Jobban észnél kellett volna lennem” – írta az énekes színész.

Justin Timberlake és az egykori Playboy-modell, Zoe Gregory állítólagos afférja kapcsán a Page Six az énekest, illetve Cameron Diazt is kereste, ám a kérdéseikre ezidáig nem kaptak választ. Gregory korábban Alex Rodriguezről is azt állította, hogy félrelépett vele, legalábbis online. A férfi hetekkel azelőtt szextingelt vele, hogy eljegyezte Jennifer Lopezt.

„Olyan volt, mint egy mocskos kutya. Egy nagyon kanos fickónak tűnt, akinek nagyon hiányzik valami. Ha ezt egészen addig a pontig csinálta volna, amíg el nem jegyzi a nőt, az nagyon nem fair” – nyilatkozta Zoe Gregory Alex Rodriguez kapcsán, akivel végül „bizalmi gondok” miatt vált el Jennifer Lopez.

(PageSix)

(Borítókép: Justin Timberlake. Fotó: GettyImages)