Hírösszefoglalónkban még: újra lesz Megasztár a TV2-n, Oláh Gergőék házasságát megmérgezte a hírnév.

Megasztár

Till Attila és a TV2 vezérigazgatója nagy hírt jelentettek be: a Megasztár 2024-ben visszatér a TV2-re. A tehetségkutató hetedik évadára már jelentkezni is lehet, ráadásul rekordnyereményt, 40 millió forintot zsebelhet be a végső győztes.

Oláh Gergő

Az X-Faktor-győztes énekes a Story magazinnak mesélt a feleségével megélt nehéz időszakokról és arról, hogy mi okozta köztük a legnagyobb konfliktust. 

„Eleinte annyira szegények voltunk, hogy azt sem tudtuk, mit eszünk másnap. Az öt gyerekünk érkezése is minden alkalommal új problémákat szült, amiket meg kellett oldanunk.

De mind közül az ismertség és a hirtelen jött siker okozta a legtöbb konfliktust köztünk”

– mondta a családapa.

Vitray Tamás

Vitray Tamás titokban megnősült. A most 91 éves tévés legenda 2019-ben vált el akkori feleségétől, Kállay Bori színésznőtől. Nem sokkal később még 2022 novemberében derült ki, hogy újra rátalált a szerelem, nemrég pedig össze is kötötték életüket. A titokzatos hölgyet azonban továbbra is nagy óvja a nyilvánosságtól, annyit lehet tudni róla, hogy egy régi kolléganője. A Story magazin címlapján most először azonban együtt láthatóak. 

Nagy Zsolt

Ismét a démonjaival küzd Nagy Zsolt, aki ezért újra segítséget kért. A 47 éves színész sosem tagadta, hogy meggyűlt a baja az alkohollal. A Blikk információi szerint néhány hónappal ezelőtt ismét felismerte, hogy egyedül nem bír el a problémájával, ezért elvonóra ment, ahol három hónapig teljesen el volt szigetelve a külvilágtól a gyógyulás érdekében.

A bulvárlap megkeresésére Nagy Zsolt a következőket nyilatkozta:

Épp felépülésben vagyok.

(Borítókép: Nagy Zsolt. Fotó: RTL)