Sebestyén Balázs szeretett volna autogramot kérni a népszerű focistától, aki határozottan visszautasította a kérését. A műsorvezető nemrég a rádióhallgatóknak árulta el, hogy miért.

Sebestyén Balázs egy kis kulisszatitkot osztott meg magáról a reggeli rádióműsorban. A beszélgetés során felmerült, hogy manapság a fiatalok körében mennyire népszerű Szoboszlai Dominik, a Liverpool focistája, amire a műsorvezető egy személyes történettel reagált. Elárulta, hogy bár ő nagyra értékeli a fiatal tehetséget, úgy tűnik, ez az érzés nem kölcsönös.

Sebestyén Balázs egy  ismerőse segítségével próbált autogramot szerezni a fiának Szoboszlaitól, ám amikor a focista megtudta, hogy kinek szánják az aláírást, nem teljesítette a kérést. 

Nem írta alá, de én értem, hogy ez nekem szólt

– fogalmazott Balázs, aki szerint azért neheztelhet rá a magyar sztárjátékos, mert évek óta kritikusan nyilatkozik a magyar futballról. „Én 15 éve ekézem a magyar futballt, ami most végre jó lesz az Eb-n. De nem volt mindig ilyen jó” – mondta a műsorvezető, utalva arra, hogy talán a véleménye váltotta ki Szoboszlai rosszallását. A történtek ugyanakkor nem tántorítják el a műsorvezetőt attól, hogy továbbra is csodálja Szoboszlai tehetségét és sikereit.

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: Papajcsik Péter/Index)