Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Rúzsa Magdi

A Megasztár harmadik évadának győztese a műsor újraindulásának apropóján nyilatkozott a Borsnak

„Tódultak bennem az érzelmek, az emlékek. Olyan sok minden eszembe jutott… Mintha egy rég elfeledett gyermekkori fotót mutattak volna meg. Jó érzések kerítettek hatalmukba” – mondta az énekesnő, aki kiváltképp fontosnak tartja, hogy ne TikTok-sztárokat keressenek a műsorban. 

„Ha olyan emberek keresik a tehetséget, akiknek a védőszárnyai alatt biztonságosan fejlődhet.

Ha tényleg tehetséget, és tartalmat keresnek és nem TikTok-sztárt.

Szerintem ez a titka. Tudom, érzem, hogy a világban nagy a zaj, de szerintem pont most lenne nagy szükség arra, hogy igazi értéket hozzanak létre azok, akiknek erre most lehetőségük adódik. Igenis szükség van arra, hogy újra erény legyen az elvégzett munka, és a született tehetség. Drukkolok, hogy így legyen! A tehetséges versenyzők mellett egy értékes, jó zsűrin múlik minden” – tette hozzá a lapnak Rúzsa Magdi.

Kökény Attila

Kökény Attila és felesége immár 26 éve van együtt jóban-rosszban. Az énekes és társa, Aranka házassága sok évvel ezelőtt azonban válságba került, miután Kökény hűtlen volt a nejéhez. Az egyik legnagyobb balhéjukról az énekes a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban vallott. 

„Ha a feleségemnek kipakoltam volna az összes bűnömet, egyáltalán nem biztos, hogy mi még együtt lennénk. Mindenkinek van olyan tette, amit nem visz haza.

A benzinkúton el akart ütni a nő, az úgy derült ki”

– mondta Kökény egy volt szeretőjével kapcsolatban, majd így folytatta:

„De szerencsére meg tudtuk beszélni, és kikecmeregtünk belőle. De ez már egy bő 20 éves dolog, jóval a Megasztár előtt történt” – nyilatkozta a sztár.

(Borítókép: Kökény Attila. Fotó: Papajcsik Péter/Index)