Détár Enikő születésnapja alkalmából a TV2 Mokka vendége volt, ahol őszintén beszélt a 11 évvel ezelőtti válásáról, a családjáról és a terveiről.

Détár Enikő

Détár Enikő ma ünnepli a 60. születésnapját, a jeles alkalomból pedig a Mokkában vendégelte meg őt a TV2 stábja. A színésznő családról, párkapcsolatról, a11 évvel ezelőtti válásáról és természetesen a mögötte álló évekről is szót ejtett a beszélgetős műsorban.

Azért bevallom, az 50. az még nem, a 60-nál már elindult a visszaszámlálás. De egyébként szeretek élni

– vallotta meg Détár, aki 2013-ban vált el Rékasi Károlytól.

Mint azt a színésznő a válása kapcsán elmondta, a 2013-as év egyike élete azon szakaszainak, amelyekre 60 éves fejjel nem szívesen tekint vissza. Hozzátette ugyanakkor, hogy a gyerekeiért iszonyatosan hálás, ők a legfontosabbak a számára, ami minden nap boldoggá teszi. A boldogságáról természetesen a párja is gondoskodik, akivel a színésznő idén kettesben tölti a kerek évfordulót. A jövőbeli tervei kapcsán elárulta, hogy bár sok a munkája, több időt tervez tölteni a családjával és a barátaival.

Dér Heni

Dér Heni különleges duettpartnert kapott a Mutasd a hangod! legutóbbi adásában Molnár Edina személyében. Az énekesnőnek gyanús volt Edina, így megkérte a technikusokat, hogyha a nő hangja hagy némi kivetnivalót maga után, akkor halkítsák le őt a fülében, hogy ne zavarja őt a ritmusban. Edina remegő kézzel állt Dér Heni mellett a színpadon, de mint kiderült, a halkításra nem volt szükség.

Volt egy ilyen megérzésem, hogy nem lesz jó hangja. De a zene tényleg felszabadít, ezért szeretem

– mesélte őszintén Dér Heni a Mokkában. Az énekesnő a karrierje kapcsán elárulta, hogy jelenleg egy táncos előadásra készül, illetve nemsokára a színházba is visszatér.

Gelencsér Tímea

Ma este debütál a Spíler Stadion című műsor a Spíler1 TV-n, a műsort pedig nem más, mint Gelencsér Tímea és Bognár Domokos vezeti majd. Mint az a Mokkában elárulták, minden hétfő este adásban lesznek, hogy reagáljanak az aktuális sporthírekre. Gelencsér Tímea izgatottan áll az új kihívás elé, általa és partnere által pedig a nézők megismerhetik a sportolók emberi oldalát. Az adásban napról napra három-három sportoló vendégeskedik majd.

Eddig is minden sport érdekelt, nagyon szeretek szurkolni, imádom a versenyeket

– árulta el Gelencsér, akinek a foci ugyan gyengepontja volt, de a kollégái gyorstalpalója után úgy érzi, a futballal kapcsolatos kérdésekre is készen áll.

(Borítókép: Détár Enikő. Fotó: Velvet)