Azt gondolnánk, hogy a hírességek hálásak annak a szerepnek, ami miatt sikerült elérniük a csillogást, azonban néhányan ki nem állhatják a legsikeresebb filmbéli karakterüket. Íme 5 színész, aki utálja első nagy karakterét.

Miley Cyrus

A színész és énekesnő vegyes érzelmekkel gondol vissza a Hannah Montana szériára, ami világhírűvé tette őt, ugyanis szereti a karaktert, de haragszik is rá, mert nagyon sok nehézséget okozott neki a szerep.

„Olyan sokáig megmondták nekem, hogy milyennek kell lennie egy lánynak, azért, mert szerepeltem ebben a sorozatban.

Úgy kellett kinéznem, ahogy mondták, ami valószínűleg okozott némi testképzavart, mert minden nap csinosnak kellett lennem.

Aztán amikor már nem szerepeltem a sorozatban, akkor úgy néztem a tükörbe: Ki vagyok én?” – vallotta be Miley Cyrus.

Robert Pattinson

A brit színész az Alkonyat filmeknek és Edward szerepének köszönhetően elképesztő ismertségre tett szert. A filmeknek köszönhetően rengeteg kapu kinyílt a színész előtt, hiszen emiatt dolgozhatott világ egyik legnagyobb hatású rendezőjével, Christopher Nolannel is és magára ölthette Batman maszkját is. A színész hálás a karrierjét beindító szériának, de nem kifejezetten szereti Edward karakterét.

Akárhányszor elolvastam a forgatókönyvet, egyre jobban utáltam ezt a srácot.

Valószínűleg ő a legnevetségesebb ember, akivel valaha kapcsolatba kerültem, ráadásul nagyon gyanús, ha valaki 108 éves, és még nem feküdt le senkivel” – fogalmazott egy interjúban Robert Pattinson.

Kate Winslet

Az angol színésznőt Oscar-díjra jelölték az Értelem és érzelem című filmért, mégis a világhírt a Titanic és Rose karaktere hozta el neki. Kate Winslet elmondta, hogy a mai napig hálás a szerepért,de vegyes érzelmekkel gondol rá, mert nincs megelégedve a saját színészi játékával.

Minden egyes jelenetnél azt kérdezem magamtól: Tényleg, tényleg? Ezt így csináltam? Édes istenem!

Az erőltetett amerikai akcentusom egyszerűen borzalmas. Remélhetőleg ez mára megváltozott! Általában elnéző vagyok a színészekkel, de magammal kapcsolatban kevésbé, ha tehetném, újravenném az egészet” – magyarázta egy interjúban.

Megan Fox

Hollywood egyik első számú nőideálja a Transformersnek és Mikaela karakterének köszönheti népszerűségét. Azonban a kasszasiker film bemutatása után sokan csak a külsője miatt rajongtak érte, amíg színészi játékát lenézték. Megan Fox is tisztában van ezzel a skatulyával, ezért igyekszik humorral visszaemlékezni a szerepre.

„Nem akarom leszólni, mert mindent ennek a filmnek köszönhetek, kinyitott előttem egy csomó ajtót, de úgy tenni sem akarok, mintha ez valami őrült nagy tett lett volna.

Mindenki tudja, hogy ezek a filmek nem a színészi teljesítményről szólnak

– értékelte a filmet egy interjúban, amiben elmondta, hogy a forgatás alatt a rendezővel, Michael Bayel is problémáik voltak.

Blake Lively

Ryan Reynolds szerelme a Gossip Girl – A pletykafészek című sorozat Serenájaként lett világhíres, de a színésznőt a mai napig zavarja, ha valaki azonosítja őt azzal a karakterrel, aki folyamatosan mások ellen áskálódik.

Elmosódnak a határok a szerep és színész között, ezért egyáltalán nem bántam volna, ha Serena karaktere pozitívabb üzenetet közvetített volna

fogalmazott a színésznő, aki szerint furcsa, hogy sokan azt gondolják, hogy ismerik őt, pedig csak egy karaktert játszott.

(Borítókép: Megan Fox. Fotó: GettyImages)