Plasztikai beavatkozások igénybevételével vádolják a rajongók Taylor Swiftet. Az énekesnő feltehetően valóban átesett egy-egy műtéten, de a magyar szakember szerint a jó ízlés határán belül.

Taylor Swift

Magyar plasztikai sebész elemezte ki Taylor Swift arcát azután, hogy több rajongó is megvádolta az énekesnőt azzal, hogy szépészeti beavatkozásokon esett át. A TV2 Mokka vendége dr. Kárász Tamás volt, aki szerint semmilyen túlzó változtatást nem végeztek a 34 éves Swiften.

Finom orrplasztikája volt. [...] Semmi változást nem vittek túlzásba

– jelentette ki dr. Kárász, akinek meglátása szerint Taylor Swift szemkörnyékét is megműthették, ugyanis korábban lejjebb volt a szemöldöke. Ezen kívül egy fogyasztószer használatát is felvetette a szakember, véleménye szerint annak köszönheti az énekesnő a csontosabb arcát.

Tóth Dávid

Egy rosszul sikerült mozdulat miatt Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes kajakozó még tavaly év végén sérült le, majd vállficam és mellizom szakadás miatt meg kellett őt műteni. A beavatkozás során egy kisebb titán lemezzel rögzítették a mellizom egy bizonyos részét a sportoló felkarcsontjára.

A korábbi Nagy Ő azóta már a varratszedésen is túl van és a gyógytornát is megkezdte. A minap pedig egy közösségi oldalon megosztott fotó mellett megköszönte a rengeteg jókívánságot és támogatást a követőinek.

„Nehezen végződött az év vége a sérülésem miatt, de végre szépen lassan elkezdtem ledolgozni a karácsonyi bejgliket. Nagyon bízok az idei évben, rengeteg mindent elterveztem és hihetetlen motivált vagyok” – fogalmazott többek között Tóth Dávid, aki nemrég a születésnapját már hatalmas mosollyal az arcán, kötések nélkül ünnepelhette.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi újabb teltházas koncertet adott az Arénában, a színpad mögé pedig a Tények Plusz stábja is betekinthetett. A backstage-ben adott interjúban az énekesnő visszatekintett az elmúlt 18 évre, egészen addig, amikor 2006-ban először feltűnt a Megasztár harmadik évadában.

Hatalmas lehetőség volt, voltak jó pillanatok, voltak nagyon nehéz pillanatok

– vallotta be Rúzsa Magdi, aki azóta nemcsak egy ünnepelt sztár, de feleség és édesanya lett. Hármas ikreit 2022 februárjában hozta a világra, a gyerkőcökről pedig elárulta, hogy mennyire különbözik egymástól a személyiségük. A kislánya például kommunikatívabb, míg a fiainak is megvan a maguk érdeklődési köre. Bár a gyerekei mellett egy kicsit lelassultak Rúzsa mindennapjai és más szemmel látja a világot, a karrierjét is maximális erőbedobással egyengeti. Az Arénában adott koncertje például óriásit szólt, színészek és artisták is feltűntek mellette a színpadon.

Minden úgy jó, ahogy van.

(Borítókép: Taylor Swift. Fotó: Getty Images)