Hírösszefoglalónkban még: A Sztárban sztár leszek! döntőse műsorvezető lesz, Erős Antónia különös sportolási szokásairól vallott.

Zoltán Erika

Zoltán Erika és a férje 34 éve élnek együtt, ebből 27 éve boldog házasságban. A sztárvilágban nem túl gyakori az ilyen hosszú és kiegyensúlyozott kapcsolat.

Nálunk az lett a bevált szokás, hogy egyéjszakás kalandokra elszaladtunk, megpróbáltunk nem túl messze az otthonunktól, és akkor tényleg egymáséi voltunk azon az estén, azon az éjszakán

– árulta el az énekesnő a Blikk beszámolója szerint.

Zoltán Erikát a munka miatt ismerte meg Kátai Róbert táncos-koreográfus, azonban kapcsolatuk hamar szerelemmé alakult.

„Egy dolog, hogy szerelmesek lettünk egymásba, de nekünk nagyon sokat jelent, hogy a szakmában szinte együtt vagyunk. Tehát nem külön utakon járunk” – magyarázta a férj, aki mindig hosszúra nyújtja a Valentin-napot, mivel Zoltán Erikának február 15-én van a születésnapja. Azt is elárulta a táncos, hogy az énekesnő már éjfélkor megkapja születésnapi ajándékát.

A sztárpár már kétszer is örök hűséget fogadott, de már tervezik a harmadik alkalmat, ugyanis a harmincadik házassági évfordulójukon Las Vegasban szeretnének újra egybekelni.

Erős Antónia

Az RTL Híradójának műsorvezetője szerint nincs szükség csillogó, ultramodern edzőtermekre, drága eszközökre ahhoz, hogy az ember naponta elvégezze a jó közérzethez szükséges mozgást. Antónia a Blikknek megmutatta, hogyan lehet szinte minimális anyagi ráfordítással megteremteni a mindennapi testedzés feltételeit.

„A kutya nagy segítség, én is mindennap sétálok Maxszel legalább tizenöt percet, de olykor harmincat is. Ez persze, egy tempósabb séta, ő ugyanis olasz agár, megy, mint a nyúl. De ezt a napi tizenöt, később húsz-harminc percet kutya nélkül is meg lehet tenni” – fogalmazott a műsorvezető, aki igyekszik kihasználni otthona adottságait.

„Négylakásos társasházban lakunk, hetente kétszer-háromszor jövök le a garázsba, ahol ötven percet, egy órát tornázom. Először lépcsőzöm 15-20 percet, utána súlyzókkal végzek gyakorlatokat, kitöréseket, aztán hasizomgyakorlatokat egy régi matracon. Nagyjából megpróbálom úgy elosztani a feladatokat, ahogy az edzőteremben tenném” – mondta Erős Antónia, aki szerint gyakran furcsán nézhetnek rá szomszédai, amiért fel-le mászkál a lépcsőházban.

Lehet, hogy eleinte furcsán néznek az emberek, hogy valaki ott rohangál, de aztán megszokják.

Nálunk négy család lakik ebben a társasházban, jól ismerjük egymást, most már mondják, amikor elmegyek mellettük, hogy hajrá” – mesélte el a műsorvezető.

Szologhjan Edgar

A TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának döntőse izgalmas év előtt áll, ugyanis egyszerre két új szerepkörben is kipróbálja magát. Az örmény származású énekes kedvesével első gyermeküket várják, így hamarosan apaként kell helyt állnia otthon, miközben a munka világában is új helyzetben találja magát hamarosan.

Kicsit felgyorsult az életem a műsor óta, fejben és lélekben is készülök az apaszerepre

– fogalmazott az előadó a Borsnak, de hozzátette, hogy nem szeretné abbahagyni a zenélést.

Mindenképpen szeretnék még énekelni. Van most több különböző projekt, amin dolgozom

– árulta el a lapnak Szologhjan Edgar, aki a titkos projektekről egyelőre nem szeretett volna több információt megosztani, de azt elárulta, hogy egy influenszerekkel foglalkozó cég, a Post For Rent TikTok-csatornájának lett a házigazdája, műsorvezetője. Miután megkereste őt a cég, bement velük személyesen is tárgyalni, majd néhány találkozás után eldöntötték, hogy szeretnék együtt folytatni a közös munkát.

@postforrent_hu TikTok csatornánk új műsorvezetője!🔥 Ki tippelt jól? #postforrent #influencermarketing #kivanamaszkmögött ♬ eredeti hang - Post For Rent

(Borítókép: Zoltán Erika. Fotó: RTL II / Sajtóklub)