Hírösszefoglalónkban még: Molnár Anikónak közös kalandja volt Eddie Murphyvel, Szinetár Dóra elárulta, mitől működik a házassága Makranczi Zalánnal.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán

Már több mint 9 éve szereti egymást Szinetár Dóra és Makranczi Zalán. A két színész házasságáról nemrég Szinetár mesélt a Nők Lapjának.

„Ebbe a kapcsolatba már úgy mentem bele, hogy fel kellett vállaljam, amit érzek, és azt is, hogy én mit szeretnék. Fontos természetesen meghallani, hogy a másik mit szeretne, és mindent meg kell tenni, hogy neki is jó legyen. Az az ideális, ha két önazonos felnőtt kíváncsi egymásra, és engedi, hogy a másik hatással legyen rá, de közben ne veszítse el önmagát. Csak azért ehhez fel kellett nőni. Mindketten úgy mentünk bele ebbe a házasságba, hogy köztünk nem voltak tabutémák. Akármiről van szó, elmondjuk, mit gondolunk és mit szeretnénk. Kompromisszumkészségre szükség van, de a másik valódi elfogadására is. És ehhez hozzátartozik, hogy rettenetesen sokat beszélgetünk. A nyugalmunknak és a boldogságunknak ez a titka” – árulta el a lapnak a háromgyermekes édesanya. 

Molnár Anikó

A népszerű tévés Hajdú Péter Beköltözve című műsorában emlékezett vissza arra az estére, amikor Amerikában egy közös ismerősnek köszönhetően találkozott Eddie Murphyvel, ám nem igazán tartotta jó fejnek a világhírű komikust. 

„Eddie Murphy-hez úgy került, hogy a konditeremben dolgozott egy magyar lány személyiedzőként és volt egy James nevű srác is, aki ugyanúgy odajárt vele és ez a James Eddie Murphy-nek volt a személyi asszisztense. Ezzel a lányzóval kocsikáztunk és felhívta őt James és megkérdezte, hogy felugrunk, mert otthon van az Eddie Murphy” – nyilatkozta Molnár, aki szerint a színész nem volt túl jó fej. 

Papp Máté Bence

A Tények Plusznak adott interjút Papp Máté Bence, akit az egész ország csak Tóth Gabi új szerelmeként ismer. 

Az tényleg nagyon érdekes, hogy mennyi minden hazugságot és hülyeséget írnak rólam. 

– mondta Papp, aki a Tóth Gabival való kapcsolata utáni médiacirkuszra célzott.

„Azok, akik engem ismernek, tudják és velem vannak. Akik meg nem ismernek... eddig is nagyon sok olyan ember volt, akikkel nem akarok foglalkozni. Ezzel nem lehet mit tenni. Csinálni kell, menni kell előre. Amit csinálsz, az mindig megosztottságot szül. Azt gondolom, az idő mindent megold. Aki igazán kíváncsi rám, úgyis megtudja, milyen vagyok” – tette hozzá a táncos.

(Borítókép: Papp Máté Bence és Tóth Gabi egy koncerten. Fotó: Papajcsik Péter/Index)