Hírösszefoglalónkban még: Stahl Judit megmutatta ritkán látott lányát, Tátrai Tibor alkoholproblémáiról vallott

Kulcsár Edina

Ahogy arról a Velvet is beszámolt Kulcsár Edina ismét várandós. A sajtóhírek szerint az egykori szépségkirálynő már a harmadik hónapban jár, így a most 9 hónapos Amara nagyon korán kap egy kistesót. A rajongók azonban nagyon aggódnak amiatt, hogy még egy év sem telt el a kislány születése óta, de Kulcsár Edina már az első trimeszter vége felé járhat.

„Császármetszéssel ez mennyire egészséges? Nekem kettő volt, de 100x átgondolnám a harmadikat is, pedig eltelt nem kis idő, de ő minden évben terhes...

A hegek be se tudnak rendesen gyógyulni

– írta az egyik kommentelő édesanya, utalva arra, hogy az egykori szépségkirálynő eddig három császármetszésen esett át.

Bors felkereste Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyászt, akinél arról érdeklődtünk, hogy van-e alapja a kommentelők aggodalmának. A doktor úr gyorsan tisztázta a dolgot ezzel kapcsolatban, s elmondta, hogy emiatt nem kell nyugtalankodnia Edináéknak, azonban van egy dolog, amire érdemes lehet felkészülniük.

„Nincs ezzel semmi gond. Az, hogy mennyi idő telik el, nem befolyásoló tényező ebben az esetben.

Három császármetszés után inkább az okozhat komplikációt, hogy letapadhat a méhlepény, ami súlyos szövődményekhez vezethet a szülés során.

Azoknál tehát, akiknek császármetszése volt, nagyobb a kockázata ennek az állapotnak” – fogalmazott az orvos.

Stahl Judit

Stahl Juditot az utóbbi években nem lehetett a képernyőkön látni és nem is szeretne visszatérni a televízió-képernyőkre, hiszen jelenleg könyvkiadással foglalkozik. Azonban úgy néz ki a lánya kedvéért színpadra hajlandó állni, ugyanis Stahl Judit ritkán látott lányával, Stahl-Bohus Hannával közösen egy színdarabot alkotott meg. A Flódni című előadás a rögtönzésen alapszik, a témája pedig a gasztronómia.

Sose volt ez rám nyomva, de mindig érdekelt. A tévézést is kipróbálnám, de az nem a fő

– árulta el a Fókusznak a 19 éves Stahl-Bohus Hanna, aki korábban táncolt színházi darabokban, de most már egyre jobban érdekli a rendezés és a producerkedés. Sőt, asszisztensként gyűjtött tapasztalatot a Chicagóban, az István, a királyban és a West Side Storyban is.

Nagyon jól lehetett együtt dolgozni Hannával, de ezt nem azért mondom, mert a gyerekem, hanem mert iszonyú precíz lény, és én ezt nagyon bírom

– mondta lányáról Stahl Judit.

Tátrai Tibor

A zenészélet bohém életforma, volt idő, amikor én is rengeteget piáltam, mígnem tíz évvel ezelőtt a szervezetem nem bírta tovább, leestem a színpadról

– árulta el Tátrai Tibor gitárvirtuóz a Nők Lapjának.

„Összeomlott a vérkeringésem, el kellett határoznom, hogy leteszem a poharat. Csakhogy a szervezetem megszokta az alkoholt, ezért követelte, mint gép az olajat. Egy egész évig egyáltalán nem tudtam gitározni. Megrémültem, így elmentem neurológushoz. Mára sikerült úgy visszajönnöm, hogy úgy érzem, megint jól megy a zenélés” – tette hozzá.

Tátrai Tibornak azonban nem csak az alkohollal akadt problémája, ugyanis az ujjait kilencszer kellett megoperálni egy betegség miatt.

Megtámadta egy betegség, amitől begörbülnek az ujjak, majd teljesen bezáródik a kéz.

Minden műtét után három hónapig regenerálódtam. Utána aztán szépen, rengeteg gyakorlással visszahoztam magam, hogy játszhassak” – mondta a legendás zenész.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Szollár Zsófi/Index)