Pápai Joci nevét 2005-ben, a Megasztár második évadában ismerte meg az ország, azóta hatalmas utat járt be a karrierjében és a magánéletében egyaránt. Legutóbb akkor csaptak hírverést körülötte, amikor kiderült, hogy a TV2-től az RTL-hez igazol jó barátjával, Majkával együtt. Az énekes nemrég interjút adott, amelyben az élete mélypontjairól vallott.

Pápai Joci hosszú évek óta a nagy nyilvánosság előtt éli az életét. A 2005-ös Megasztár után számos projektben együttműködött Majkával, majd 2017-ben 8. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon. Jó ideje a TV2 egyik arcaként láthattuk, ám tavaly év végén közölte, hogy Majka mellett ő is távozik a csatornától és 2024 második felétől az RTL-hez igazol. Nemrég a Ripostnak adott interjút, amelyben részletesen beszélt élete mélypontjairól és a jelen küzdelmeiről.

A kétgyerekes apuka a karrierje kapcsán elárulta, hogy  már hétévesen dalokat írt, és már gyerekkora óta arra készült, hogy előadóművész lesz. Nagy küzdelmek árán, de végül elérte a célját.

„Nagyon hosszú és nehéz utam volt zeneileg. Harmincöt évesen futottam be, azelőtt pedig csak a küzdelemről szólt az egész. Ezt a mai napig érzem: tudom, hogy milyen, amikor a semmibe kapaszkodik az ember és bizonytalan. Ezek nyomot hagytak bennem, és még jobban inspirálnak arra, hogy sikereket érjek el a pályán” – nyilatkozta Pápai Joci, akit a nehéz időszakokon is a zene segített át. „Amikor a legmélyebb pontjaimban voltam, mindig dalokat írtam, és ez mindig átlendített azon, hogy abbahagyjam. Most is ugyanígy élek: amikor mélyponton vagyok, írok egy dalt. Ez nekem a legnagyobb segítség” – fogalmazott az előadó, aki nemrég adta ki új dalát, a Kék Rózsát. Bár sokszor érzi úgy, hogy túl sokat van távol a családjától, a karrierje mellett próbál a magánéletében is teljes ember lenni.

(Borítókép: Pápai Joci. Fotó: Szollár Zsófi/Index)