Ben Affleck és Jennifer Lopez közel húsz év után 2021-ben talált újra egymásra, a következő évben a színész eljegyezte kedvesét és még abban az évben össze is házasodtak. Az újrakezdést azonban egy lehetetlennek tűnő feltételhez szabta Affleck.

Ben Affleck és Jennifer Lopez először 2002 és 2004 között alkotott egy párt, majd a szakításukat követően mindketten más oldalán találták meg a boldogságot. A szakításuk óta húsz év telt el, ám mára Affleck és Lopez férj és feleség. A régi-új szerelmesek között 2021-ben lángolt fel ismét a szerelem, 2022-ben már jegyesek voltak, sőt még abban az évben össze is házasodtak. Nemrég Lopezről dokumentumfilm készült The Greatest Love Story Never Told címen, amelyből rengeteg eddig nem ismert részlet derült ki a párral kapcsolatban. 

Az egyik legmeghökkentőbb információ, hogy Ben Affleck feltételhez kötötte az újrakezdést, mégpedig, hogy a kapcsolatukat ne a közösségi médiában éljék, róla pedig semmit se posztoljon az énekesnő.

Mint az a dokumentumfilmből kiderül, a színész később megbánta a kérését, ugyanis rájött, hogy egy 253 millió követővel rendelkező személytől lehetetlen azt kérni, hogy a magánéletét legalább részben ne a nyilvánosság előtt élje.

„Rájöttem, hogy nem tisztességes dolog erre kérni őt. Ez olyan, mintha feleségül vennél egy hajóskapitányt, és azt mondanád neki, »nem szeretem a vizet«” – fogalmazott a kamerák előtt Affleck, aki idővel kompromisszumot kötött a feleségével, azóta pedig néhány alkalommal fel is tűnt Lopez Insta-oldalán.

Csak két ember vagyunk, akiknek más a hozzáállása dolgokhoz, és megpróbálunk megtanulni kompromisszumot kötni

– mutatott rá a színész. Az énekesnő hozzátette, tisztában van vele, hogy a férje mennyire kényelmetlenül érzi magát a reflektorfényben, éppen ezért az esetek többségében próbálja tiszteletben tartani Affleck kérését, illetve mindenben támogatja őt, hiszen nagyon szereti. Bár a rajongók között sokszor folynak találgatások arról, hogy valóban boldogok-e egymás mellett, a dokumentumfilmben látottak szerint a hullámvölgyek ellenére remekül kiegészítik egymást és nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a másik kedvében járjanak. Jennifer Lopez például elárulta, hogy Affleck egy nagyon különleges ajándékkal lepte meg őt az első közös karácsonyukon, miután újra összejöttek.

Ez az ajándék egy könyv volt, amely minden olyan levelet és e-mail-t tartalmazott, amelyet valaha egymással váltottak. A könyv a The Greatest Love Story Never Told címet kapta, megihletve a dokumentumfilm-készítőket.

(People)

(Borítókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)