Leonardo DiCaprióról is beszélt egy interjú során a 22 éves Playboy-modell, Hieke Konings, akinél egy privát klubban próbálkozott be a színész, ám ez alkalommal felsült a sármjával: a holland szépség visszautasította a Titanic sztárját, aki ezt követően egy másik hölggyel távozott a klubból.

Leonardo DiCaprio hírhedt arról, hogy szinte azonnal lapátra teszi a barátnőit, amint betöltik a 25. életévüket. A jelenségnek egy idő után nevet is adtak, azt leopauzának nevezték el. Bár DiCaprio a hírek szerint novemberben hivatalosan is párkapcsolatba lépett Vittoria Ceretti olasz modellel, akivel a tavalyi Cannes-i Filmfesztiválon ismerkedett meg. Sokan azt kezdték találgatni, hogy a színész ez alkalommal vajon kitart-e választottja mellett, az ugyanis jelenleg már 25 éves, júniusban pedig már a 26-ot tölti. A kilátások jók, DiCaprio ugyanis már az édesanyjának is bemutatta a nőt, valamint a hozzá közel állók szerint szinte teljesen kicserélték a színészt, mióta a modellel randevúzik.

Nem volt azonban ez mindig így: Leonardo DiCaprio nemcsak az általa megszabott 25-ös korhatárról, hanem arról is hírhedt volt, hogy falta a nőket, egy Los Angeles-i privát klubban például a 22 éves holland Playboy-modellnél, Hieke Konings-nél próbálkozott be. A nő egy interjúban mesélt az esetről. Mint azt elmondta, eleinte csak szemeztek egymással, majd egy perc múlva az Oscar-díjas színész menedzsere már az asztalánál állt.

„Áthívott Leo asztalához, azt mondta, beszélni akar velem. Flörtölni kezdtünk, egy darabig csókolóztunk, aztán megkért, hogy menjek haza vele. Én nemet mondtam. Nagyon megdöbbent, látszott, hogy nem ehhez van szokva. Mondtam neki, hogy nem ismerem eléggé, mire édesen annyit válaszolt, hogy »Tisztelem ezt«, majd egy másik lányhoz fordult, és vele távozott” – emlékezett vissza Konings, aki a színész csóktehetségéről is őszintén vallott. 

Elmondása szerint DiCaprio készségei „okésak”, de messze nem a legjobbak.

Ráadásul a Playboy-modell furcsa pletykákat is hallott már a sztárról. Az egyik ismerőse szerint  a színész az intim együttlétek alkalmával is a fülében tartja a fülhallgatóját, míg egy másik szerint egy alkalommal párnát is tett a fejére. 

Szóval Leo túl furcsa és túl öreg

– szögezte le  Hieke Konings, aki állítása szerint az affért követően hazament, rendelt a mekiből,  felhívta az édesanyját  és elmesélte neki a történteket.

(PageSix)

(Borítókép: Leonardo DiCaprio. Fotó: Getty Images)