Férfiak ezrei futnak utána, ő mégis kivár: Lori Susan „Lolo” Jones amerikai bobversenyző és olimpiai gátfutónő 40 évesen is tartogatja az ártatlanság, mert abban bízik, egy nap bekopogtat az ajtaján az igazi.

Itthon kevesen ismerik, de a sportágán belül az Egyesült Államokban igazi sztárnak számít Lolo Jones. A profi gátfutónő és bobversenyző egyike azon kevés sportolóknak, akik nyári és téli olimpián is indultak. Az eredményei önmagukért beszélnek, ugyanis kétszeres fedett pályás világbajnok 60 méter gáton, valamint háromszoros győztese az NCAA (National Collegiate Athletic Association) nonprofit sportszervezetnek.

Az elismerendő sportteljesítményén túl azonban más miatt is híres, méghozzá hogy 40 éves kora ellenére a mai napig szűz.

Bár a döntése egész életében megnehezítette számára az ismerkedést, Jones nem adja fel, és leendő férjének tartogatja az ártatlanságát.

„Ez a legnehezebb dolog, amit életemben tettem Sokkal nehezebb szűznek maradni a házasság előtt, mint az olimpiára készülni, nehezebb, mint befejezni az egyetemet” – vallotta meg egy interjúban az elismert amerikai sportoló, aki azt is elárulta, rájött, hogy hiba volt ennyire őszintének lennie a férfiakkal az ártatlanságával kapcsolatban, mert a randizás látta kárát.

„Mikor van itt az ideje, hogy elmondjam? Várjak, amíg egy kicsit megismeri a személyiségemet, vagy egyszerűen csak ledobjam a bombát?” – tette fel a költői kérdést Lolo Jones, akit a média ugyan egy időben összeboronált Jimmy Butler NBA-sztárral, de bizonyíték a mai napig nincs rá, hogy kapcsolatban lennének. Jones elméletileg ma is egyedülálló, a figyelmét pedig a sportra és az abban való fejlődésére összepontosítja, miközben várja, hogy igaz szerelme bekopogtasson az ajtón.

(Origo)

(Borítókép: Lolo Jones. Fotó: Getty Images)