Exkluzív interjúban mesélte el a feleségével való megismerkedésének történetét Lakatos István, a Cápák között című műsor keménykezű befektetője. Mint kiderült, nagy jelentősége volt 2 percnek.

Egy házibulin ismerkedtek össze, azóta egy párt alkotnak: Lakatos István és a felesége évtizedek óta házasok és három felnőtt korú gyerek büszke szülei. Bár a Cápák között című műsor befektetője különösen ügyel rá, hogy óvja a magánéletét a nyilvánosságtól, nemrég kivételt tett és az RTL.hu-nak olyan dolgokról mesélt, amelyekre a legtöbbször keresnek rá vele kapcsolatban az emberek, például hogy hogyan ismerkedett meg a feleségével.

„Klasszikus megismerkedés volt a miénk, egy házibuliban volt egy közös ismerősünk. Ő azért hívta a feleségemet, hogy bemutassa valaki másnak, aki szintén síoktató. Én nagyjából két perccel hamarabb mentem oda a feleségemhez, mint hogy ez a bemutatkozás megtörtént volna. Addigra már a feleségemet egyáltalán nem érdekelte, hogy van ott másik síoktató is” – emlékezett vissza az üzletember, akinek a neje a gépészmérnök végzettsége mellett, a megismerkedésük idején síoktatóként is dolgozott.

Lakatos István azt is elmondta élete párjáról, hogy szellemi társa is, akit a szakmai dolgokba is beavat. Egyenrangú felek, habár az otthoni kérdésekben többnyire a feleségéé az utolsó szó.

(Borítókép: Lakatos István. Fotó: Cápák között/RTL)