Thomas F. Wilson – Biff Tannen: F. Wilson 26 évesen bújt a rosszfiú, Biff Tannen bőrébe, aki a múltban és a jelenben is folyamatosan terrorizálja az idősebb McFly-t, Marty apját. A színészt ez a karakter tette világszerte ismertté, ám azóta sem tudott ennél maradandóbbat alakítani.

Filmben legutoljára a 2013-as Női szervekben vállalt szerepet, sorozatban pedig az NCIS egy epizódjában tűnt fel 2020-ban. A hangját ennél jóval többször kölcsönözte valamilyen mesebeli karakternek az elmúlt években, ám a legtöbb idejét a saját YouTube-csatornájának a fejlesztésével tölti. Tavaly májusban már több mint 36 ezer feliratkozóval büszkélkedhetett. Jelenleg 64 éves.

Crispin Glover – George McFly: Crispin Glover 21 évesen játszotta el Marty McFly édesapját. A film fellendítette a karrierjét, számtalan alkotásban szerepelt, legutoljára a 2020-as Smiley Face Killers című alkotásban. Sorozatban 2022-ben játszott legutóbb a Guillermo del Toro: Rémségek tára című Netflix-sorozat egy epizódjában.

Marc McClure – Dave McFly: Marc McClure alakította Marty McFly fiútestvérét 28 éves korában. Ez volt a 12. nagyjátékfilmje, előtte 1978-ban az első Superman-filmben is szerepelt.

Claudia Wells  Jennifer Parker: Wells 19 évesen vállalta, hogy eljátssza Marty McFly barátnőjének, Jennifer Parkernek a szerepét. Az első epizódot követően az édesanyját rákkal diagnosztizálták, így családi okokból elhatárolódott attól, hogy visszatérjen a szerephez, majd egy időre visszavonult a színészettől.

Frances Lee McCain – Stella Baines: McCain játszotta a múltbéli jelenetekben Marty McFly nagyanyját, vagyis Lorraine Baines McFly anyját. A színésznő ekkor 42 éves volt.

McCain ugyan a Vissza a jövőbe előtt és után is számos filmben szerepelt – köztük a '96-os Sikolyban, utoljára pedig a 2022-es Az út vége című alkotásban –, inkább a színházi munka áll hozzá közel. Karrierje kezdetén a Broadway-n és az off-Broadway-n játszott, majd San Franciscóban láthatta őt a közönség. Jelenleg az ottani ZSpace Studio, valamint a kaliforniai San Rafaelben működő AlterTheater Ensemble társulati tagja.

James Tolkan – Mr. Strickland: James Tolkan 54 éves volt, amikor elvállalta a Marty McFly tanárának, Mr. Stricklandnek a szerepét. Ez volt a karrierje során az egyik legismertebb alakítása az 1975-ös, Woody Allen rendezte Szerelem és halál, a '86-os Top Gun, a '87-es Masters of the Universe és a '90-es Dick Tracy című filmben vállalt szerepe mellett. Utoljára 2005-ben láthattuk a vásznon a Csontok és skalpok című alkotásban. 

In memoriam: Wendie Jo Sperber – Linda McFly  Jo Sperber Marty McFly lánytestvérének bőrébe bújt 27 éves korában. Bár szenvedélye volt a színészet, nem sokáig élvezhette a reflektorfényt: 2005-ben tragikusan fiatalon, 47 éves korában elhunyt, miután éveken át küzdött a rákkal, amelyet először a mellében diagnosztizáltak 1997-ben.

2002-ben megállapították, hogy testszerte alakultak ki nála áttéttek, majd 2004-ben kísérleti agyi sugárkezelésen esett át. Mindennek ellenére 2003-ban még megjelent egy filmje, a My Dinner with Jimi, illetve a 2005-ös Grounded for Life, és a már csak halála után, 2006-ban sugárzott American Dad! című sorozat egy-egy epizódjában is szerepelt.

In memoriam: George DiCenzo – Sam Baines  DiCenzo 45 évesen bújt Lorraine Baines apjának bőrébe a múltbéli, vagyis 1955-ben játszódó jelenetekben.