Hírösszefoglalónkban még: önveszélyesnek ítélték a vállalkozók ötletét a Cápák közöttben, Balogh Petya megkérte őket, hagyják abba.

Cápák között

Egészen szürreális jeleneteket láthattak a nézők vasárnap este a Cápák között című üzleti showműsorban. A befektetők elé egy olyan weboldallal érkeztek, amelyen szállásadók tudnak hirdetni. A cápák végül mind kiszálltak, ugyanis nem volt értékelhető bevétele és üzleti koncepciója a cégnek.

„Erről a világról, amiben akartak vállalkozni, semmit nem tudtok. És nagyon naivan álltok hozzá. Egy ilyen platform alapműködését sem értitek”

– mondta Balogh Petya, aki megkérte a vállalkozókat, hogy hagyják abba a vállalkozást vagy tanuljanak bele a marketingbe.

Vastag Csaba

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy 12 év után az ősszel visszatér a Megasztár a TV2-n. A nézők azóta is találgatják és ötletelnek, hogy vajon kik lesznek majd a showműsor zsűritagjai. A Blikk információi szerint az egyik zsűritag már meg is van: az RTL X-Faktor című műsorában felfedezett Vastag Csaba személyében. 

A bulvárlap információi szerint az énekessel már megegyezett a TV2. A legvalószínűbb, hogy zsűritag lesz, de zenei szakértőként vagy a csatorna vezérigazgatójának, Pavel Stanchev tanácsadójaként is elképzelhető, hogy szerephez jut. Vastag számára egyébként nem lenne idegen a zsűrizés, hiszen pár éve a TV2 Star Academy című tehetségkutatójának volt az egyik ítésze.

Trokán Nóra

A színésznő 2011-ben Caramel oldalán kipróbálta magát A Nagy Duett című műsorban, ekkor szerepelt először ilyen nagy showműsorban. Mivel még nagyon fiatal volt, nem tudta, hogyan működik egy ilyen produkció, ezért nehezére esett kiállni magáért és nemet mondani – erről a Best magazinnak mesélt részletesen. 

„Egy egész kereskedelmi tévé volt körülöttem, és olyan dolgokat kértek tőlem, amit én nem szerettem volna. Hogy mit énekeljek, milyen ruhát vegyek fel, vagy adott esetben egy kisfilmben hogyan viselkedjek. Akkor már átláttam, hogy egy show-műsornak kell a konfliktus, pedig akkor még nem volt ez a kattintásvadász őrület – emlékezett vissza a színésznő, aki Caramel személyében segítő társra talált.

„Éreztem, hogy ebben nem akarok részt venni. Abból a szempontból nagyon nagy mázlim volt, hogy Caramel ugyanilyen. Tudta, mi az amit bevállal, mi az amit nem, és arra könyörtelenül nemet mondott, és ebben találkozott az ízlésünk meg az elvrendszerünk”

(Borítókép: Trokán Nóra. Fotó: Kaszás Tamás/Index)