A modellként is feltűnő színésznő úgy gondolja, a külsője miatt többet kell dolgoznia, mint másoknak.

Ripli Zsuzsa a legtöbbeknek A mi kis falunk című sorozatból lehet ismerős, de az elmúlt években több színdarabban és sorozatban is feltűnt, sőt modellként is dolgozott, így gyakran a kinézete alapján ítélik meg az emberek.

„Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más.

A külsőm irigységet generálhat, de az igazság az, hogy nekem legtöbbször háromszor annyit kell dolgoznom valamiért, mint másnak. A szépség inkább hátrány, mint előny

– fogalmazott Ripli Zsuzsa a  Hot! magazinnak  és elárulta, hogy folyamatosan edz, hogy formában tartsa magát.

A 42 éves színésznő azt is bevallotta, hogy húsz évvel ezelőtt nem volt megelégedve magával és egy bántalmazó kapcsolatban élt, ami miatt mellimplantátumokat ültetett be, melyek tavaly karácsony előtt kiszakadtak.

Az egykori szépészeti beavatkozásból sürgős egészségügyi műtét lett.

Már jól vagyok, szerencsésen túl vagyok az operáción. Ha nem is százszázalékos a testem, a legtöbb feladatot már elvégzem az óráimon; igaz, óvatosnak kell lennem, nem szabad túlterhelni magam. Hiába gyógyult be a külső varrat; ha a belső varrat megsérül, elmozdulhat az implantátum” – mondta el Ripli Zsuzsa, aki mesélt táplálkozási szokásairól is.

„Voltam vegetáriánus, ve­gán, nyersevő; ma már min­den­evő vagyok. Fogyasztok húst is, de mértékkel. Leggyakrabban magas fehérjetartalmú növényeket veszek magamhoz, az állati fehérjét pedig zöldségekkel vagy salátával párosítom” – mondta a színésznő.

(Hot! Magazin)

(Borítókép: Ripli Zsuzsa. Fotó: Németh Kata/Index)