Stana Alexandra, a népszerű táncművész, Instagramon fedte fel, ki a jelenlegi legfontosabb személy az életében.

Az ismert táncművész, Stana Alexandra, közösségi médián keresztül osztotta meg személyes életének eddig rejtett oldalát, felfedve, hogy ki a legfontosabb személy számára. Instagram bejegyzésében mutatta be élete „férfiját", aki igazából egy négyéves mopsz, aki Noir névre hallgat. Stana szeretettel beszél a kutyusról, mint szőrös „kisbabájáról", és elmondja, hogy jelenleg Noir tölti be életében a férfi szerepét.

A táncművész megosztja, hogy Noir számára sokkal több, mint egy egyszerű háziállat: 

„Noir az én szőrös kisbabám, aki jelenleg a férfi az életemben, mindössze négy évesen. Ő az egyik legfontosabb lény számomra. Igyekszem minél több időt vele tölteni; sokat sétálunk és kirándulunk" – meséli Stana Alexandra, hozzátéve, hogy gyakran beszélget a kutyájával.

A táncművész elárulja, hogy bár imádja Noirt, a munkahelyi környezet nem mindig ideális egy ilyen energikus lény számára. 

Sajnos a táncterem nem a legjobb hely számára, mert bár Noir egy rendkívül nyugodt és békés mopsz, ha játékról van szó, teljesen bepörög.

Amikor táncolok, azt hiszi, játszom vele, és néha megharapdálja a bokámat" – mondja nevetve. Ilyenkor édesanyja és egy barátnője vállalja a kutyasitter szerepét, hogy a táncosnő zavartalanul tudjon a munkájára koncentrálni.

(Blikkrúzs)

(Borítókép: Stana Alexandra és Marics Peti. Fotó: Papajcsik Péter/Index)