Egy plasztikai sebész, Dr. Richard Westreich szerint számos beavatkozásnak köszönheti mai külsejét Megan Fox. A szakértő azt is elárulta, hogy pontosan milyen beavatkozásokat végeztek el a színésznőn.

Megan Foxról kevesen mondanák meg, hogy már 37 éves. Azt nem mondhatjuk, hogy semmit nem változott az elmúlt másfél évtizedes pályafutása alatt, viszont azt évek óta találgatják, mikor és mit műtöttek meg rajta. Nemrég egy szakértő válaszolt is a kérdésre.

Dr. Richard Westreich, brit sebész úgy véli, hogy a színésznő gyakran meglátogatta a plasztikai sebészeket. A The Sun című brit magazinnak adott interjújában elmondta, hogy szerinte milyen beavatkozásokat végeztetett el a háromgyermekes anyuka. 

„Elég nyilvánvaló, hogy megcsináltatta az orrát. Egyértelmű a változás. (...) A felső ajkát töltőanyaggal töltette fel, könnyen lehet, hogy felső szemhéjműtéten is átesett” – mondta az orvos, aki szerint a színésznő kontúrosnak tűnik, ami valószínűleg az arccsont zsírral való kezelésének köszönhető.

(twn)

(Borítókép: Megan Fox. Fotó: Franziska Krug/Getty)