A hét második napján is megmutatjuk önnek egy Instahíradóban, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek a közösségi médiában.
  • Stana Alexandra, a népszerű táncosnő, nemrégiben tett néhány meglepő kijelentést a közösségi médiában tartott kérdezz-feleleket során, különösen a Mikes Annával való barátságáról. A Dancing with the Stars műsorban megismert páros, akik a verseny során szoros kapcsolatot ápoltak, a show végeztével úgy tűnik, külön utakon folytatják.

Stana Alexandra és Marics Peti, akik a táncverseny legutóbbi évadában a második helyen végeztek, a műsor után saját bevallásuk szerint visszatértek mindennapi életükbe, és csak ritkán volt alkalmuk találkozni. Azonban egy közös klipforgatás és a Zsákbamacska című műsor újra egyesítette őket, ami kapcsolatuk újraéledését jelentette.

Az Instagramon tartott interaktív beszélgetés során Stana megosztott egy közös fotót Marics Petivel és Pető Brúnóval, jelezve, hogy a kapcsolatuk továbbra is él, és hamarosan újra együtt dolgoznak a Zsákbamacska című műsorban. Egy másik kérdésre válaszolva kiderült, hogy jelenleg Lissák Laurával van a legjobb viszonyban, ami felvetette a kérdést, hogy vajon mi történt Mikes Annával való barátságukkal. 

A rajongók aggodalmaira válaszolva Stana Alexandra világossá tette a helyzetet: 

Nagyon szeretem Mikes Annát! Most egy kicsit eltávolodtunk, mindketten dolgozunk, nem volt sok közös projekt, de a barátságunk nem szűnt meg!

– mondta, ezzel megnyugtatva azokat, akik esetleg a barátságuk végét sejtették.

  • Szabó-Thomka Hanna, az Exatlon Hungary műsor versenyzője, aki először az első szériában tűnt fel, majd az All Star évadban is megmérettette magát, most egy teljesen új kihívással néz szembe: anya lesz. A Kihívók csapatának egykori tagja, aki a műsorban nyújtott teljesítményével és őszinte személyiségével szerzett magának ismertséget, jelenleg személyi edzőként dolgozik. A TV2 által ismertté vált sportoló 2022 novemberében osztotta meg, hogy szűk családi körben összeházasodott.

Hanna, aki eddig visszafogottan osztott meg a magánéletéről híreket, most egy különleges bejelentéssel lepte meg a  közösségi média oldalán rajongóit. Büszkén jelentette be, hogy ő és férje hamarosan szülők lesznek, így az első gyermekük érkezésére készülnek. A bejelentést egy pár cuki bébicipő és az ultrahangfotók kísérték, amelyekkel megosztották a nagy hírt a világgal.

Nincs nála fontosabb!

- fogalmaztak a posztban, amely azonnal óriási visszhangot váltott ki a közösségi médiában.

  • Varga Viktor, az ismert énekes, újabb kihívás elé nézett, és ezúttal a falmászás extrém világába merült el. Ismerve Viktor kalandvágyó természetét, nem meglepő, hogy a legújabb hobbija is az adrenalinról és a határok feszegetéséről szól. Az énekes, aki korábban már bebizonyította, hogy számára nincsenek lehetetlenségek, legyen szó akár a nyílt vízben való úszásról a legnagyobb hidegekben, ejtőernyő nélküli ugrásról, a világ bejárásáról egy hátizsákkal, vagy éppen a legmeredekebb hegyek meghódításáról, most a falmászást választotta új kihívásaként.

A közösségi médiában megosztott fotókon Viktor igazi pókemberként tűnik fel, ahogy félelem nélkül mászik és lóg a plafonon. Az énekes lelkesedése és bátorsága minden képből árad, amelyek bizonyítják, hogy a falmászás több számára, mint csak egy újabb sport; egy lehetőség az önkifejezésre és a személyes határok átlépésére.

Varga Viktor pókemberes kalandja bizonyára nem ér véget egyetlen látogatással; az énekes már most jelezte, hogy visszatér majd a terembe, hogy újra és újra megélhesse ezt a szabadság érzetét, amit a falmászás nyújt. Viktor számára a falmászás nem csak egy új hobbija, hanem egy újabb módja annak, hogy megmutassa: az élet egy nagy kaland, amit teljes mértékben ki kell élvezni.

(Borítókép: Stana Alexandra és Marics Péter. Fotó: Papajcsik Péter/Index)