Idén augusztusban tölti be a 24. életévét Rocco Ritchie, Madonna és Guy Ritchie első közös gyermeke. A fiatal férfi egyre jobban hasonlít világhírű édesapjára, sármjával pedig sok nőt levesz a lábáról. Mégis, az ő szíve csak egyetlen hölgyé.

Madonna és Guy Ritchie összesen tíz évig volt együtt, 1998 nyarán ismerkedtek meg egymással a közös barátaikon, Stingen és annak feleségén keresztül. Két év múlva született meg az első közös gyermekük, Rocco. Még ebben az évben összeházasodtak, majd pár évre rá a második gyerekük,  Lourdes Leon  is megszületett, mígnem 2008-ban elváltak az útjaik. Nem sokkal később Madonna és Rocco kapcsolata megromlott, így a fiú az apjához költözött. Bár azóta anya és fia kibékültek, Rocco sokkal közelebb áll az apjához, nem mellesleg évről évre egyre jobban hasonlít is rá.

Ahogy annak idején az apja, úgy Rocco után is bomlanak a nők, ám az ifjú sztárcsemete szíve már foglalt. A 24 éves sármőrt egy modell, Olivia Monjardin csábította el, akivel tavaly októberben látták őt először együtt.

Azóta többször is mutatkoztak egymással nyilvánosan, legutóbb Guy Ritchie legújabb sorozatának premierjén. Habár mindenki örült az ifjú párnak, Roccót látva sokan kiakadtak, a rajongók szerint ugyanis sokkal idősebbnek néz ki a koránál. Egyesek megkockáztatták, hogy a külseje egy negyvenes férfijével vetekszik.

(DailyMail)

(Borítókép: Rocco és Madonna. Fotó: Getty Images)