Hírösszefoglalónkban még: T. Danny újabb szívfacsaró dallal rukkolt elő a szakításáról, Kasza Tibinek elárulta legnagyobb rémálmát: hátat fordítottak a koncertjén a nézők.

Kasza Tibi

Az énekes a Szerencsekerékben vallott eddigi legnagyobb rémálmáról. 

„Nekem rendszeres visszatérő álmom volt, hogy felmegyek a színpadra és nyomom, és rettentően beleadom magam, és így apránként szállingózik el a közönség, és ürül ki a nézőtér. És az igazán nagy koppanás az, amikor rájövök, hogy nem alszom, hanem ez valóban megtörténik” – idézte az nlc a műsorvezetőt.

T. Danny

T. Danny újabb szomorú dalt hozott ki, amely a korábban zátonyra futott kapcsolatáról szól. Ezúttal újabb részleteket énekelt meg a szakításukról a nemrég kiadott, Bárcsak című dalában. Olyan sorok szerepelnek benne, mint: „Nem találtad bennem, amit kerestél, szedd a lábad, szerettem, hogy szerettél”; „Remélem, bárhol vagy, gondolsz még rám. A szívemnek záróra, nem lesz több lány. Sajnálom, babám, ha nem voltam jó hozzád, nem mondtam akkor, nem akartam, hogy láss. Nem érdemlem meg, nem kell megbocsáss, de sajnálom, babám, ha nem voltam jó hozzád” – hallhatók a sejtelmes üzenetek, amelyeket feltehetően egykori párjának, Kecskés Enikőnek szánt – szúrta ki a Bors.

Cápák között

Jövőre sem kell nélkülöznünk az RTL egyik legsikeresebb műsorát, ugyanis az RTL bejelentette, hogy folytatódik a Cápák között című üzleti showműsor. Nem csoda, hogy 2025-ben visszatér a műsor az 5. évaddal, ugyanis a 2024-es top 10-ben hét Cápák között adás is megtalálható a 18-49-es korcsoportban. Az új évadra már meg is hirdették a jelentkezést

Király Viktor

Király Viktor és felesége majd egy év találgatás után a Story magazinban tisztázták, mi volt a probléma a házasságukban.

„Sokszor volt, hogy úgy éreztük, eljött a pont, hogy elengedjük egymás kezét. Nyolc-kilenc hónap után már volt egy előrehaladott állapot is, ott már mindkettőnknek volt ügyvédje. 

Én már papírokat is írattam. 

Egy igazi hullámvasút volt ez az időszak. Sokszor magamba fordultam, amikor arra gondoltam, hogy egyedülálló anyuka leszek. De valahogy a szívem mélyén mégis mindig ott volt Viktor, és úgy látszik, neki is én, mert odáig végül egyikünk sem jutott el, hogy beadja a válókeresetet” – mesélte Király-Virág Anita.

„Nekem például a nyaralás egy nyűg, nehézség, egyáltalán nem vágyom rá, ezzel szemben Anita imád utazni. Ilyen és ehhez hasonló dolgokat sem tudtunk megoldani” – mesélt egy konkrétabb problémáról Király Viktor. 

Felesége szerint a kommunikáció sem működött közöttük, egyszerűen nem értettek egymás nyelvén. Kolen érkezésével ráadásul az énekes nem találta a szerepét otthon. Beismerik, még mindig kell dolgozniuk a házasságukon, de nagyon hatalmas lépés, hogy már újra egy fedél alatt élnek.

„Bár még sokat kell dolgozni a kapcsolatunkon, de sikerült megmentenünk a házasságunkat. Örülök, hogy voltunk annyira felnőttek, hogy nem engedtük el egymást”

(Borítókép: Virág Anita és Király Viktor. Fotó:  Europa Press Entertainment/ Getty)