Katalin hercegné nagybátyja, a Big Brother ház legújabb lakója, már az első napokban királyi családdal kapcsolatos titkokat árult el, ami újabb botrányt okozott.

A királyi család újra a középpontban, miután Katalin hercegné nagybátyja, Gary, aki nemrég csatlakozott a Big Brother reality showhoz, több családi titkot is elárult. A beszámolók szerint számos érzékeny téma került napvilágra, többek között Katalin hercegné egészségügyi állapota és a királyi család belső viszonyai körül.  

A közösségi médiában széles körben elterjedtek a találgatások Katalin állapotáról, különösen miután az év elején hasi műtéten esett át. Gary, a show egyik epizódjában válaszolva Ekin-Su Culculoglu kérdésére Katalin helyzetéről, elmondta: 

„Mivel ő egyáltalán nem akar erről beszélni, így ez lesz az utolsó dolog, amit elárulok, tudod, van egy etikai kódex... De beszéltem a nővéremmel, Katalin édesanyjával, aki azt mondta, a világ legjobb ellátásában részesül. Még gyógyul, de húsvétkor visszatér. Mindenképpen vissza fog térni.”

Gary továbbá megosztotta gondolatait Harry hercegről és Meghan Markle-ről is, akiket a családi harmónia felbomlásával vádolt. 

„Harryék nagyon szerették egymást, amikor még hármasban voltak - Harry, Vilmos és Katalin. Boldogok voltak, sokat nevettek, szerették egymást.

Aztán bejött a képbe ez a nő, aki felbomlasztotta a csapatot, botot dobott a küllők közé és olyan drámákat kreált, amelyek addig nem is léteztek

– mondta Gary, aki szerint Harry és Meghan cselekedetei miatt a herceget meg kellene fosztani királyi címeitől.

A nagybácsi hozzátette, hogy Vilmos herceg még mindig reménykedik a családi béke helyreállításában, de a királyi család még keresi a módját.

(Borítókép: A cambridge-i herceg és hercegné, valamint Harry herceg. Fotó: Getty Images)