Marsi Anikó meglepő vallomása szerint majdnem feleségül ment egykori kollégájához, Batiz Andráshoz.

Húsz évvel ezelőtt, amikor a magyar televíziózás egyik aranykorát élte, két ismerős arc, Marsi Anikó és Batiz András, a Fókusz című műsor révén váltak az ország kedvenceivé. A műsor sikerének kulisszatitkait és a két műsorvezető közötti különleges kapcsolatot most Anikó tárta fel, aki bevallotta: majdnem feleségül ment akkoriban kollégájához, Batiz Andráshoz.

A televíziózás hőskorában, amikor még friss diplomásként Batiz András megjelent az RTL képernyőjén, Marsi Anikóval, Holló Mártával és Kolosi Péterrel együtt alapozták meg a Fókusz sikerét. Ez a periódus nem csak a műsor számára, hanem személyes kapcsolataik számára is meghatározó volt.

Anikó és András éveken át dolgoztak együtt, ami mély barátságukat erősítette meg.

Az együtt töltött idő és a közben történtek erős köteléket jelentenek

– emlékezett vissza Anikó, kiemelve, hogy ez az időszak életük egyik legizgalmasabb periódusát jelentette. András is hasonlóan nyilatkozott korábban, kiemelve a közös munka és a barátság fontosságát: „Éjjel-nappal dolgoztunk... Talán azért sikerült ezt épségben túlélnünk, mert a munkakapcsolat mellett barátként is szerettük egymást.”

Anikó bevallása szerint, bár a kapcsolatuk nagyrészt a munkáról szólt, volt egy pillanat, amikor majdnem összeházasodtak.

Batizhoz majdnem feleségül mentem

– vallotta be Anikó, aki a mai napig mély érzelmeket táplál kollégái iránt, és a közös emlékeket kincsként őrzi.

András karrierje új irányt vett a televíziózás után: először kormányszóvivőként, később pedig sikeres kommunikációs tanácsadóként dolgozott. Anikó is új utakat járt be, amikor a konkurens TV2 csapatához csatlakozott, de a múltjuk és közös emlékeik továbbra is fontos részét képezik életüknek.

(Borítókép: Marsi Anikó. Fotó: TV2)