Olvassa el hétfő reggeli hírösszefoglalónkat!

Vitray Tamás

Vitray Tamás és felesége részleteket osztottak meg az esküvőjükről és az is kiderült, hogy miért nem költöztek még össze szerelmével. 

„Az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és a párja is. A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen ’vendég’ Gerendás Péter volt, természetesen a hangszerével. A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni. Most ott tartunk, két héttel az esküvőnk után, hogy Éva lakását, amely pontosan azonos méretű az enyémmel, 64 négyzetméteres, felújítjuk. Ebben övé az oroszlánrész, és ha készen lesz, hozzá költözöm, a helyemre az egyes sorszámú unokám jön a párjával” – mesélte Vitray, majd hozzátette:

„Amúgy a korommal tisztában vagyok, azt is tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám, vagyis ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merre haladunk, és nagyon boldogok vagyunk. Éva nagyszerű asszony, nemcsak mint feleség, hanem mint munkatárs is. A Csakazértis! műsoraimban kiváló gyártásvezetőként vesz részt”

Balázs Andrea

A színésznő megrázó őszinteséggel beszélt családja elvesztéséről, ugyanis mára egyedül maradt. Balázs még csak négyéves volt, amikor nővérét tragikus hirtelenséggel elveszítette, mára pedig meg szülei sincsenek vele. A Bóta Caféban árulta el, hogyan élte és éli meg ma is szerettei hiányát.

„A nővérem sajnos kevésbé, mert csak négyéves voltam, másképp van az emlékeimben. Tudod, melyik a legrosszabb rész, ami történhetett eddig velem? Nem is a temetések, hanem amikor kimegyek a gyomaendrődi temetőbe, és megállok egy pici sírnál, ahol ott nyugszik az édestestvérem, az édesanyám és az édesapám is. Ezt olyan igazságtalanságként élem meg a mai napig, hogy arra nincsenek szavak. (...) Mi négyen voltunk „édesek együtt”, és egyedül maradtam, ehhez pedig még nagyon fiatal vagyok. Ez egy rendkívül erős fájópont nekem” – mondta szívszaggató gondolatait Balázs Andi.

Nemzeti Színház

Több millió forintos kártérítés járna Szász Júliának és Horváth Lajos Ottónak, miután hónapokkal ezelőtt súlyos balesetet szenvedtek a Nemzeti Színházban. A színészek azonban nem kapták meg az őket megillető pénzt, ezért ügyvédhez fordultak az ügyben – tudta meg a Blikk.

Horváth Lajos Ottó ügyvédje, Borbély Zoltán a Blikk kérdésére elmondta: az eset egyértelműen üzemi balesetnek számít.

„A munkabalesetnél objektív a felelősség. Mi nem tekintünk ellenségként, de még ellenfélként sem a munkáltatóra, hisszük, hogy korrekt, jogszerű, emberséges egyezség születik majd. Egy pillanatig sem akarjuk, hogy jogi perpatvar legyen, a legfontosabb, hogy mind a két színész gyógyuljon meg, amint lehet, és ehhez megkapjanak minden segítséget, amibe beletartozik az anyagi is”

– mondta Borbély Zoltán, aki hozzátette, nincsenek konfliktusok a színház jogászával, egyelőre jól haladnak az egyeztetések.

„Egyikük sem akar maradandó fogyatékossággal élni, a cél, hogy mind a ketten minél hamarabb visszatérhessenek a színpadra. Békében és egyetértésben zajlik a közös munka, folyamatos kapcsolatban vagyunk a Nemzeti Színház jogászával, aki nagyon együttműködő, akárcsak a többi színházi kolléga”

–  fogalmazott az ügyvéd.

(Borítókép: Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia. Fotó: MTI)