Elsőre azt gondolnánk, hogy a latin vérűek egyben a legforróvérűbbek is, ám egy új kutatás eredményei szerint ez közel sincs így. Mutatjuk, mely országok tagjai bújnak a legtöbbször ágyba a partnerükkel.

Az egyik legnépszerűbb külföldi termékenységkövető alkalmazás, a Glow arra volt kíváncsi, hogy melyik országban szeretkeznek a legtöbbet az emberek, így hát egy kutatás során megvizsgálta a különböző országokból való felhasználóik által naplózott szexuális alkalmak számát és összehasonlította a már ismert lakossági átlagokkal. 

A legnagyobb eltérés egy északi országban, pontosabban Kanadában mutatkozott, ahol az emberek 45,5 százalékkal szexelnek többet, mint az átlag.

A kanadaiakat az ausztrálok követik a sorban, ők 36, 8 százalékkal haladják meg a lakossági átlagot, míg a dobogó harmadik fokát elfoglaló amerikaiak 16, 3 százalékkal.

Meglepő módon a latin-amerikaiak 3,5 százalékkal az átlag alatt vannak. A magyarokat illetően nincs rendelkezésre álló adat, mivel itthon nem használják annyian a Glow nevű appot. Ami magát az okostelefon-használatot illeti, az app készítői egy szintén érdekes adattal szolgáltak: a felmérés szerint a válaszadók 33,2 százaléka előbb mondana le a nemi életéről, mint a telefonjáról.

(Femcafé)

(Borítókép: Szeretkező pár. Illusztráció: Getty Images)