A 39 éves énekesnő a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában vallott arról, hogy miért halogatja a gyerekvállalást.

Egyelőre ellenáll a családalapítás gondolatának Horányi Juli, aki énekesnőként és jelmeztervezőként is dolgozik. Jelenleg kilenc éve alkot egy párt Dénes Viktor színésszel, akivel négy évvel ezelőtt örök hűséget is fogadtak egymásnak. Noha mindketten vágynak közös gyermekre, de egyelőre az énekesnő halogatja a témát.

„Ez miattam nem történik meg, mert nekem vannak ezzel kapcsoltban félelmeim. Ezek nyilván hülyeségek, nem kellene ilyen dolgoktól félni, de felmerül, mi lesz akkor a karrieremmel, hogy fogom én ezt tovább csinálni. Mert nyilván, ha már édesanya vagyok, akkor édesanya akarok lenni, az fontos, abban ott kell lenni” – magyarázta az X-Faktor ötödik évadának felfedezettje a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában, melyben többek között arról is említést tett, hogy véleménye szerint óriási kihívás ma szóló női előadóként érvényesülni a hazai zeneiparban.

Sebzetten című dal előadója nem is igazán tudja, hogy munkáit hogyan tudná összeegyeztetni az anyasággal.

„Ez az, ami miatt én húzom az időt. Mindig kérdezi a Viktor, hogy mikor, én meg midig mondom, hogy jaj, de most még ezt megcsinálom, meg még bejött az, még ezt be akarom vállalni”

(Borítókép: Horányi Júlia. Fotó: Németh Kata/Index)