Majka és felesége, Dundika 14 éve él együtt és két gyerek büszke szülei. A szerelmük ennyi idő után sem halványult el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint legújabb fotójuk.

Majka 2010-ben jött össze Hornyák Hajnalkával, miután a lány szereplő volt az Ezek megőrültek! című műsorban. A nézőknek is azonnal feltűnt, mennyire izzik a levegő a műsorvezető és a vendég között. Megismerkedésüket követően az egykori playmate hamar várandós lett, Marián fiuk 2011. november 11-én született meg. Az eljegyzést egy évvel később tartották. Második gyermekük, Olivér 2016. április 11-én jött a világra. A boldogító igent végül 11 év után mondták ki, 2021 augusztusában háromnapos lakodalmat csaptak. A szerelmük azóta is lángol, ezt bizonyítja legújabb fotójuk is.

Én nem akartam menni tegnap bulizni, de Hajni erősködött… Muter hogy vagy???

– tette fel viccesen a kérdést legújabb Insta-posztjában Majka, utalva arra, hogy a napokban kirúgtak a hámból, mulatozás közben pedig forró csókot váltottak. A kép alatti kommentszekcióban Dundika nem volt rest válaszolni a férjének, szintén viccesre véve a figurát. „Köszi, jól vagyok, de ha hazaértünk, egyenes út az elvonóra."

A követők imádták a szóváltást, ahogy a közös fotót is. „A legőszintébb celeb pár, példát kellene róluk venni.”; „Szuper fotó! Ilyen a Majoros pár! Imádnivalók vagytok!”; „Legjobb páros.”; „Na pont igy kell egy férfinak csókolni!” – írták többen.

(Borítókép: Majka és Dundika. Fotó: Velvet)