Szabó Zsófi nemrég részt vett a női vezetők a társadalomért elnevezésű kampány eseményén, a Menedzserszövetség jótékonysági ruhavásárán. A műsorvezető szerint nagyon nemes dolog, hogy a női felsővezetők ilyen fontos társadalmi ügyek mellé álltak.

Szabó Zsófia

Szabó Zsófia is részt vett azon a jótékonysági ruhavásáron, amelyet a női vezetők a társadalomért elnevezésű kampány keretében rendeztek meg. A műsorvezető a TV2 kameráinak kifejtette, hogy véleménye szerint mennyire nemes dolog, hogy a női felsővezetők ilyen fontos társadalmi ügyek mellé álltak. „2024-ben nőnek lenni szerintem nagyon nem egyszerű. Egyrészt a karrier, a család, a gyereknevelés, az egészséges életmód és akkor közben még gondoljunk arra is, hogy jótékonykodjunk, hogy fenntartható életet teremtsünk meg a családunknak, ez mind teher és kihívás. De lehet ezt jól csinálni és lehet jól példát mutatni” – magyarázta Szabó. A kampányban 8 társadalmi témát foglal össze 40 női felsővezető, akik mellé 1-1 civil szervezet képviselője is betársult.

„A szövetség számára nagyon fontos, hogy bemutassa a női vezetők társadalmi felelősségvállalását, és a hozzám hasonló fiatal, pályakezdő lányoknak pedig nagyon izgalmas látni, hogy milyen karrierutat járhatunk be” – tette hozzá az ifjú műsorvezető. Azt is elárulta, hogy a vásáron a szövetség tagjai által felajánlott saját ruhákat árulták, a bevételt pedig krízishelyzetben lévő gyermekek megsegítésére ajánlották fel.

Patai Anna

Patai Anna és férje, Pallus Bence első közös gyermeküket várják. A fiatal párnak rengeteg terve van a jövőre nézve, többek között egy kistestvért is szeretnének születendő gyermeküknek.

Jó anyuka lesz az biztos. Látom rajta

– mondta feleségéről Pallus Bence. Patai Anna egy ország szeme láttára nőtt fel, mindössze 10 éves volt, amikor bekerült a Megasztárba. Ezek után a szemünk előtt nőtt fel, ment férjhez, nemsokára pedig anyai örömök elé néz. A 24 éves énekesnő és férje egyelőre nagyon izgul.

„Nagyon durva amúgy, durva érzés. Nagyon várjuk, izgalmas lesz. Amúgy tényleg azt szoktuk mondani, ez életünk legizgalmasabb kalandja, meg utazása, ami előtt állunk. Nagyon izgulunk, de nagyon várjuk. Nagyon jó lesz” – nyilatkozta a pár, amelynek tagjai már nagyon vágytak arra, hogy szülők lehessenek, mégis meglepetésként érte őket, amikor a terhességi teszt pozitív lett. „Sokan mondták, hogy nem szabad elkeseredni, hogyha elsőre nem sikerül, fiatalok vagyunk, próbálkozunk, stb; és azért én egy kicsit meglepődtem. De nagyon boldogok voltunk és így bekönnyezett a szemünk, legalábbis nekem nagyon, hogy már ott volt velünk, és gyakorlatilag egész karácsonykor már velünk volt, ha belegondolunk.” Bevallásuk szerint Patai Annát elkerülték a reggeli rosszullétek és a mindennapi tevékenységeiben sem akadályozza őt a terhessége.

Nagyon büszke vagyok magamra, mert szerintem nagyon jól vagyok.

Mostmár mondhatom azt, hogy teljesen szuperül érzem magam, és mindeközben, hogy ugye várandós vagyok, én közben végig dolgoztam” – árulta el. A szerelmeseknek a gyereknevelésről is határozott elképzelése van. Azt is sejtik, hogy kettejük közül ki lesz szigorúbb és ki engedékenyebb, abban ugyanakkor még nem sikerült döntésre jutniuk, hogy milyen nevet adjanak születendő csemetéjüknek. A leendő édesanya napról napra új ötlettel áll elő.

„Úgy gondolom, hogy ameddig nem tudjuk azt, hogy milyen nemű a picikénk, addig csak így tapogatózunk, böngészünk, nézelődünk, a nevek jelentését nézegetjük. Például nekünk nagyon fontos szempont az is, hogy akár Bibliai név is lehet, hiszen hiszünk Istenben. Nézelődünk, és ott is még felmérjük a terepet” – avatta be a tévénézőket Patai Anna, aki természetes úton szeretne szülni, a férje pedig maga is jelen akar lenni. A kicsit szeptemberre várják.

Az biztos, hogy én nagyon szeretnék neki egy kistesót, meg Bence is.

Lehet, hogy többet is, de egyet mindenképp, mert én ilyenkor arra szoktam gondolni, hogy ha majd mi egyszer nem leszünk, akkor nem szeretnénk, hogy egyedül legyen, persze az is jó, de ha megtehetjük és működik a dolog, akkor nagyon boldog lennék, ha lehetne egy tesója” – mondta Patai.

Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska nemrég egy térdműtéten esett át, szerdán pedig a Mokka műsorában számolt be a részletekről. Elmondta, nagyon nehezen élte meg a történteket, hiszen a munkából is kiesett egy időre. Az adásban a jövőbeli terveiről is mesélt, valamint elárulta, hogy mi mindent tesz annak érdekében, hogy minél előbb felépüljön. 

(Borítókép: Szabó Zsófia. Fotó: Papajcsik Péter/Index)