Hatalmas elismerésben részesült Lenny Kravitz, aki e hét kedden csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán.

Lenny Kravitz megkapta saját csillagát a Hollywoodi hírességek sétányán (Walk of Fame) március 12-én kedden. Az 59 éves zenészt egy átadóünnepségen, a szerettei körében díjazták az elismeréssel. Az eseményen Zoë Kravitz, valamint az apja jó barátja, Denzel Washington is beszédet mondott, és természetesen az énekes is szólt néhány megható szót.

„Hihetetlen megtiszteltetés, hogy ezen az utcán lehetek. Megtiszteltetés együtt lenni ezekkel a nagyszerű emberekkel, akik hihetetlen dolgokat vittek végbe az életük során. Soha nem gondoltam volna, hogy részese lehetek ennek. Amikor gyerek voltam, fel-alá sétáltam ezeken az utcákon, de mindig csak arra gondoltam, hogy hol fogok aludni aznap este. Ez, hogy megkaptam a csillagot, nagyon szürreális érzés, de nagyon hálás vagyok érte” – fogalmazott Lenny Kravitz, akit többek között Marla Gibbs, Channing Tatum és Verdine White is elkísért a nagy napra.

Az énekes jelenleg a 12., Electric Blue Light című nagylemezének a megjelenésére készül. Az album május 24-től lesz elérhető, ám a rajongók már ismerhetik róla a TK421 című dalt, amelyet Kravitz tavaly októberben osztott meg a közönséggel egy igencsak vad videóklippel. A lemez nemzetközi turnéján az énekes Budapestre is ellátogat, július 30-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

(People)

(Borítókép: Lenny Kravitz. Fotó: Getty Images)