Majoros Péter, alias Majka idén tölti be a 45. életévét, ám nemrég nosztalgiázott egy sort a harmincas éveiről. Ezt gondolja a férfiak aranykoráról.

Majka sosem tagadta a korát, ugyanakkor nemrég elismerte, hogy véleménye szerint egy férfi a harmincas éveiben van a csúcson. A Blikknek úgy fogalmazott, hogy mire elérjük a harmadik X-et, jó eséllyel már tudjuk, hogy mi fontos az életben, mi az, amit csinálni akarunk, mindehhez pedig jól fel tudjuk mérni az erősségeinket, a gyengeségeinket és azt, hogy mások hogyan néznek ránk, illetve hogy mi hogy tekintsünk a világra.

„Egy barátom azt mondta, »ha 30 vagy, és még mindig ugyanott jársz elméletben és gyakorlatban is, ahol 20 évesen, akkor nagyon nehéz életed lesz«. Én, aki sosem akartam felnőni, mire 30 lettem, megértettem. Sajnos azt is, hogy amennyire szép ez a kor, annyira hamar el is száll, és hogy ez valami nagyon komoly fordulópont. 20–40 közt repül az idő, de 30–40 közt egyenesen szuperszonikus sebességgel halad. Sok mindenről le lehet maradni, ha nem figyelünk. Viszont, ha jobban megnézem azokat a nagy sztárokat, akik az általam is művelt előadó-művészetben tevékenykednek, rájövök, hogy ez az igazán Gold Age-nek számító életkor” – fogalmazott Majka, hozzátéve, hogy a legjobb a harmincas években, hogy jobbára már van elég tapasztalatunk, de mellé lendületünk is ahhoz, hogy nagyot alkothassunk.

(Borítókép: Majka. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)