Nemcsak az átlagemberek, de a hírességek is ünnepi lázban égnek, hiszen ma emlékezünk az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kirobbanására. A magyar sztárok közül többen is fontosnak tartották, hogy felhívják a figyelmet erre a napra, az ő posztjaikat mutatjuk most!
  • Tóth Gabi egy 12 éves felvételt tett közzé, amelyen zenésztársaival, köztük Dolhai Attilával a Nemzeti dalt énekli el. A videó egy részletét egy 24 óráig elérhető történetben is megosztotta, majd a kislányáról is közölt egy képet, amelyen Hannaróza egy magyar zászlóval látható egy szabadtéri rendezvényen. Utóbbit ide kattintva láthatja.
  • Szabó Zsófi is részt vett egy március 15-ei rendezvényen, amelyről egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben tett közzé egy felvételt. Kattintson, hogy lássa!
  • Rékasi Károly Salgótarjánban tartózkodik, ahonnan egy Petőfi-kép mellől jelentkezett be egy 24 óráig elérhető Insta-sztoriban kiírva a jeles dátumot, március 15-ét. A posztot ide kattintva tekintheti meg. 
  • Barabás Éva, az RTL Fókusz műsorvezetője az ünnepet egy kisebb magyar zászlóval köszöntötte, amelyet a tornácára, egy cserép virág mellé helyezett ki.
  • Dér Heni a családjával, otthon ünnepli március 15-ét. Az énekesnő a kisfiáról osztott meg egy fotót, a kétéves Bendegúz rugdalózójára egy kokárdát szúrt. A képet akkor láthatja, ha ide kattint.

(Borítókép: Dér Heni. Fotó: TV2)