Molnár Anikó a TV2 Szerencsekerék című műsorában szerepelt március 15-én péntek este. Az OnlyFans-modell milliókat nyert a játékban, ám előtte még porig alázta a műsorvezetőt, Kasza Tibort.

Molnár Anikó igazán szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis több millió forinttal lett gazdagabb a Szerencsekerék című műsor péntek esti adásában. Az OnlyFans-modell a saját bevallása szerint így is több mint egymilliót keres havonta a pikáns képeivel, mégis könnyekben tört ki, amikor összesen 3 millió 110 ezer forint ütötte a markát. A végső feladvány helyes megfejtése  2 millió 110 ezer forintot hozott neki, míg a borítékban további egymillió forint lapult.

A hatalmas sikert egy szócsata előzte meg Molnár Anikó és a műsorvezető, Kasza Tibor között. Előbbi egy közös utazásukat idézte fel, amikor egy hétig Londonban voltak és ellátogattak a néhai brit énekes, George Michael otthonához, ám Kasza nem mert becsengetni a világhírű zenészhez.

Ott bebizonyítottad, hogy abszolút nulla vagy mint pasi

– döngölte a földbe a műsorvezetőt a kijelentésével Molnár Anikó, aki a nyeremény kézhez vételét követően elmondta, hogy a pénz nagy segítség neki, ugyanis mint az az elmondása alapján kiderült, az irigylésre méltó bevételei ellenére sok teher nyomja a vállát.

„Sok a teher és ez nyilván egy segítség” – fogalmazott a felnőtt tartalomgyártó, aki elsőként az édesanyját lepi meg valamivel a könnyen jött pénzből.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL)