Paris Hilton húgának, Nicky Hiltonnak 2022-ben született meg a kisfia, ám a nevét egészen eddig titokban tartotta az örökösnő és férje. Most, két évvel a szülés után a Hilton-lány végre megosztotta a nyilvánossággal, hogy hogyan hívják a gyermekét.

Paris Hilton húga, Nicky Hilton 2015-ben házasodott össze James Rothschild bankárral. Frigyükből három gyermek született, a jelenleg 7 éves Lily-Grace, a 6 esztendős Theodora “Teddy” Marilyn, illetve egy kétéves kisfiú, akinek a neve egész eddig rejtély volt a nyilvánosság számára. Mivel a kisfiú idén ősszel már óvodába megy, az édesanyja elérkezettnek látta az időt arra, hogy végre megossza az emberekkel a nevét.

Nicky Hilton a US Weekly magazinnak árulta el először, hogy legkisebb gyermeküket a férjével Chasennek nevezték el.

„Mindig is tetszett nekünk ez a név, mert szokatlan volt” – avatta be a lapot Hilton, aki a kisifa eddigi mérföldköveit is készségesen megosztotta a nagyérdeművel. „Próbál beszélni, már rengeteg szót ismer, de teljes mondatokat még nem tud alkotni. Nagyon aranyos, a nővérei pedig imádják” – áradozott az örökösnő. Hozzátette: el sem hiszi, hogy a kisbabája ősztől már ovis lesz.

Nicky Hilton az interjú során azt is elárulta, valóságos áldásként éli meg, hogy a fia előtt két lánya született. „Nem féltékenyek rá, csak egyszerűen imádják őt. Nagyon szerencsés vagyok, hogy a gyerekeim mind nagyon jól kijönnek egymással, még ha a lányok néha civakodnak is.”

A 40 éves örökösnő elmondta, hogy mindhárom gyerekének különböző a személyisége, mindegyikőjük a maga módján különleges. „Azt hiszem, a kisebbik lányom, Teddy sokkal lányosabb. Az iskolai kori partin ő volt az egyetlen, aki rózsaszín flitteres ruhában húzott korcsolyát. Lily-Grace sokkal inkább hasonlít rám, kicsit csendesebb és visszafogottabb. Chasen pedig tiszta apja. Nagyon, nagyon komoly. Annyira aranyos!”

Az édesanya hozzátette, hogy mind nagyon izgatottak a húsvét miatt, amit Los Angelesben, a nagyszülőkkel és a testvéreivel terveznek tölteni. „Az ünnepek mindig is nagyon fontosak voltak a családom számára. Az édesanyám minden alkalomkor feldíszíti a házat. A húsvét különösen nagy esemény nálunk, én már el is kezdtem gyűjteni a különböző csecsebecséket a húsvéti kosárhoz. Ez mindig jó muri” – mesélte Paris Hilton nővére, aki az anyai teendőkön túl a munkában is odateszi magát. Nemrég Kaliforniában, a Hilton Bel-Air lakónegyedben található birtokán rendezte meg tavaszi divat eseményét, amelyen bemutatta a saját tervezésű ruhakollekciója számára legkedvesebb darabjait. A tervezett ruhákat és cipőket Nicky előszeretettel nevezi el valamelyik családtagjáról, ezzel tisztelegve előttük.

(USWeekly)

(Borítókép: Paris és Nicky Hilton. Fotó: Getty Images)