Vastag Tamás a nyilvánosságnak először 2021-ben mutatta meg a gyerekeit, akik akkor már óvodáskorban jártak. A színész azóta sem beszélt róluk, egészen mostanáig.

Vastag Tamás a minap az RTL Reggeli vendége volt, ahol a magánélete, és így a családja is szóba került. Mint ismert, az énekes-színésznek két kisfia született, Sándor Samu 2016-ban, Péter pedig 2018-ban. A gyerekeket először 2021-ben mutatta meg az apjuk a nyilvánosságnak, ám azóta sem beszélt róluk és látni is alig lehetett őket. A kora reggeli beszélgetős műsorban azonban megtörte a csendet Vastag Tamás és elárulta, rengeteget nőttek a fiai.

Sándor idén lesz 8, Péter pedig januárban töltötte be a 6. életévét, így jövőre már követi a bátyját az iskolapadba.

Vastag elárulta, hogy a rengeteg munka miatt eddig nem sokat volt része a gyerekek életének. „Pár hetet találkoztam velük az első éveikben. Nagyon sok mindenből kimaradtam. Most értek abba a korba, hogy kell nekik az apakép” – fogalmazott a színész, aki a jövőben változtatni szeretne, így felmondott a színházakban, ahol eddig játszott és leadta az összes szerepét. MIndezen túl azt tervezi, hogy a többi munkája kapcsán is visszavesz a tempóból, ugyanis a tapasztaltabb kollégáitól azt hallotta, megbánták, hogy a munkát helyezték előtérbe a családdal szemben.

Most minden szabadidőmet velük töltöm. Próbálok nekik elmondani mindent

– mondta a fiaival kapcsolatban Vastag Tamás.

(Borítókép: Vastag Tamás. Fotó: Kallos Bea/MTI)