A hét utolsó Instahíradójában is megmutatjuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai hírességek!
  • Tolvai Reni egy teljesen pőre fotóval promózza legújabb albumát. Az énekesnő a nemrég posztolt felvételen egy hatalmas pohárban guggol meztelenül, miközben az intim testtájait arany színű konfettik takarják. Tolvai igazán büszke lehet az alakjára, ugyanis rengeteget fogyott az utóbbi években köszönhetően többek között annak, hogy sokkal komolyabban veszi az edzést, mint valaha.
  • Kocsis Lilkó, az Exatlon bombázója ugyancsak hiányos öltözékben fotózkodott. A kamerák előtt felső nélkül állt modellt, a kebleit csupán egy virágcsokor takarta.

A tavasz eljövetelét lehetetlen egyetlen képbe sűríteni, de mi megpróbáltuk

– írta a képhez. Kocsis Lilkó kezét 2022-ben kérte meg a szerelme, tavaly pedig meg is esküdtek.

  • A tavasz beköszöntével Kozso is megújult, az énekes új frizurát vágatott. Az utóbbi időben hónapról hónapra váltogatta a hajviseletét, amit minden alkalommal kiegészített valamilyen új elemmel. Ezúttal egy legyezőmintát borotváltatott a hajába, ami a keleti kultúrát idézi. Nem meglepő, ugyanis az Ámokfutók frontemberéhez rendkívül közel áll a japán kultúra.
  • Eszenyi Enikő egy közös fotóval emlékezett a 2007-ben elhunyt exférjére, Kaszás Attilára annak születésnapján, március 16-án. A színésszel még a főiskolán jöttek össze és 22 éven át alkottak egy párt és bár nem született gyerekük, egy négyéves kislányt,Veronikát is a szárnyaik alá vették a dégi intézetből 1987-ben. Végül 2001-ben elváltak az útjaik, ám ettől függetlenül a színésznő ma is szeretettel emlékezik egykori férjére.

„Úgy néztél rám tegnap, hogy leszakadt a hold. Mindent megbeszéltünk, de a szánk néma volt. Elmondtad, hogy mi bánt, oly beszédes volt a csend, nyitott ablakodban a remegő hold figyelt” – idézte bejegyzése első soraiban Kaszás Attila Úgy néztél rám című dalának néhány sorát.

Ma van a születésnapod… Velem vagy ma is,de holnap is!

– írta Eszenyi Enikő.

  • Palácsik Tímea egy Santa Barbarában található luxusszálloda egyik szobájának óceánra néző erkélyén pózol legújabb fotóján, amelyet egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben osztott meg. A képhez azt írta: „Menekülés a fájdalom elől”. Mint ismert, Andy Vajna özvegye tavaly összeházasodott Ráthonyi Zoltán üzletemberrel, akivel régóta próbálkoznak, hogy gyerekük lehessen. Palácsik Tímea többször is alávetette magát a mesterséges megtermékenyítésnek, egy, az év elején közzétett ultrahangos kép pedig arra utalt, hogy jó úton halad az anyaság felé. A közelmúltban közzétett fotón szereplő szöveg ugyanakkor nem utal semmi jóra, így Palácsik most hatalmas luxusban vigasztalódik: a hotel hivatalos oldalán elérhető információk szerint egy éjszaka legalább 1795 dollárba, azaz közel 650 ezer forintba kerül. A képek ide kattintva tekinthetők meg.

(Borítókép: Palácsik Tímea és Tolvai Reni. Fotó: /Index/Getty Images)