A magyarok ünnepén, március 15-én mutatta meg először a nyilvánosságnak a szerelmét Gelencsér Tímea. A magyar szépség egy igazán egzotikus helyszínről jelentkezett be.

Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea Thaiföldön töltötte március 15-ét, a kalandra pedig vele tartott a szerelme, Simon Mátyás is. A férfit először mutatta meg a nyilvánosságnak Gelencsér, aki nemrég tért vissza a TV2 képernyőjére, ugyanis folytatódott a Spíler TV szórakoztató sportműsora, a Spíler Stadion. A kemény munka közben ugyanakkor pihenőre is szükség van, így került a műsorvezető Ázsiába, ahol elképesztő helyeken járt a szerelmével.

Next Top Model Hungary

Elindult a híres amerikai reality magyar változata, a Next Top Model Hungary. A műsorban drámákból, könnyekből és fordulatokból nem lesz hiány, ezt bizonyítják az alábbi felvételek is. 

Ördög Nóra, a műsor házigazdája figyelmeztette a lányokat: a neheze még hátra van.

Arató András

Szinte minden internetező találkozott már Hide the pain Harold mémjeivel. Az alanyáról ugyan köztudott, hogy magyar származású, de ez néha még ma is sokakat meglep. Az utcán azonban azonnal felismerik a járókelők, így Arató Andrásnak az elmúlt években hozzá kellett szoknia, hogy lépten nyomon megállítják.

„Hát most már elfogadom, mert hozzászoktam. A legképtelenebb helyeken állítanak meg, a semmi közepén, erdőben...” – magyarázta a TV2 kameráinak a már nyugdíjasként élő Arató, aki amikor csak teheti, a természetben tölti az idejét.

„Mindig szeretek kimozdulni a városból [...] és hát emellett van egy hobbim is, ami miatt ki szoktam menni. A természetben, vagy bárhol valami érdekes helyen, elrejtenek kis dobozkákat, amelyeknek az internetes koordinátáit meg lehet találni” – magyarázta az úgynevezett geoláda keresés gyakorlatát a magyar mémlegenda.

„Nagyon jól emlékszem, hogy melyik volt az első mém, amikor találkoztam saját magammal. Akkor még ez a mémkultúra nagyon gyerekcipőben járt. Ezek inkább ilyen átalakított híres festmények vagy fotók voltak. Az nekem nagyon tetszett, amikor a Mona Lisa arca helyére betették az enyémet; vagy van az Ádám teremtése, ahol az Úristen lelket lehel Ádámba. Ott mindenki én vagyok, még az összes angyalka a mennyországban, az mind az én arcom” – mesélte büszkén Arató András.

(Borítókép: Gelencsér Tímea. Fotó: Németh Kata/Index)